Ready for the evening

08/03/2014
Ihanaa naistenpäivää, ladies! Miten teidän lauantai on sujunut? Me oltiin kamujen kanssa aamulla pelaamassa vähän biitsiä, ja sen jälkeen olen valmistautunut tähän iltaan. Nyt on pöytä katettu, viinipullo korkattu, kämppä järjestyksessä, ruoat prepattu, sian lapa uunissa (huomista pulled porkia varten) ja emäntäkin suhteellisen valmiina!

Asettelin iltaa varten ruokapöydälle hieman koristeita: tuoreita valkoisia tulppaaneja, kynttilöitä ja paperipalloja. Astioiksi valkoista Arabia-Iittalaa ja mustat servetit sujautin kirppikseltä ostamiini hopeisiin rusettirenkaisiin. Tarjoiltavana on tällä kertaa pientä ja suolaista: quinoa-salaattia (sisältäen muun muassa rucolaa, parsakaalta, paprikaa, aurinkokuivattua tomaattia ja fetaa) sekä mozzarellalla ja tomaatilla täyettyjä kesäkurpitsoja. Yksi vieraista ilmoitti juuri tuovansa juustokakkua, eli eiköhän meidän kelpaa!

Parasta lauantai-iltaa teille kaikille!

4 comments:

 1. Löysin juuri blogiisi ja liityin lukijaksi. Ihana blogi ja ihana karvakaveri sinulla. Tervetuloa vierailemaan myös meille: www.kotiaurorassa.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Johanna ja tervetuloa lukemaan! Toivottavasti viihdyt :)

   Delete
 2. Aiheestä täysin poiketen onko sinun LV speedy kokoa 30 vai 35 ja soveltuuko mielestäsi lukiolaisen koululaukuksi?:)

  ReplyDelete
 3. Moikka! Mun Speedy on 35, ja soveltuvuus varmaan riippuu ihan millaista tavaraa tarvitsee päivittäin kanniskella. Vihkot ja kirjat mahtuvat mukaan hyvin, mutta kansioiden kanssa voi tulla aika tiukkaa. Myöskään 13-tuumainen Macini ei kauhean sulavasti laukkuun sujahda, mutta puolestaan iPad mahtuu hyvin :)

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved