Pillow bed

05/03/2014

Toteutettu yhdessä Nerokon kanssaPitkäaikaisemmat lukijani saattavat ehkä muistaa, kun reilu puolitoista vuotta sitten haaveilin Nerokon Stay-koiranpedistä. Pedin hankkiminen jäi kuitenkin vain haaveeksi, mutta aina silloin tällöin ihastelin sitä erinäisissä paikoissa. Oltiinkin siis Midin kanssa erittäin innoissamme, kun saimme vähän aikaa sitten Nerokolta viestiä ja ehdotusta yhteistyöhön!

Neroko on siis suomalainen yritys, joka valmistaa skandinaaviseen sisustukseen sopivia tuotteita lemmikeille. Kaikki merkin tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, ja ne ovat myös ekologisia ja monikäyttöisiä, laadukkaista materiaaleista tehtyjä. Tämä olikin yksi seikka, johon Nerokossa aikoinaan ihastuin! Nerokolla aukesi vastikään uudet nettisivut sekä niiden yhteyteen uusi verkkokauppa. Verkkokauppaan pääsi myyntiin myös uusia tuotteita, ja me (tai siis Midi) saimmekin niistä erään tutustuttavaksemme!Kyseessä on siis pehmeä pyöreä Pillow-peti, joita on saatavilla kolmessa eri koossa. Pikkuruinen Midi mahtuu hyvin pötköttelemään S-kokoisella pedillä, jonka väriksi valikoitui sisustukseen sopiva mist grey. Pedin päälliosa on irroitettava ja konepestävä, mikä tietenkin on ihan ässä juttu lemmikkitalouksissa! Pillow-pedissä huippua on myös se, että samaa pehmustetta voi käyttää lisäksi Stay-pedin kanssa! Monikäyttöiset asiat ovat aina parhaita :)Nerokolla oltiin valtavan ihania, ja he halusivat tarjota vielä pienen tarjouksen Happy daysin lukijoille. Koodilla HAPPYDAYS saakin verkkokaupasta -15 % alennusta tuotteista 31.3.2014 asti!

Ja kuten kuvista huomaa, Midi on ottanut pedin jo täysillä käyttöön, ja pötkötteleekin siinä erittäin mielellään! Myös Tico-veikka testasi ja totesi sen oikein mukavaksi päiväunipaikaksi... :) Nukkumaratkaisujen lisäksi Nerokolla on valikoimassaan myös muita tuotteita, ja esimerkiski heidän Serve-ruokailukulhonsa ja Loop-lelunsa sopisivat myös meidän kotiin erittäin hyvin. Onko Neroko teille tuttu brändi?

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved