Looking for a new home: MacBook Pro 13"

07/04/2014Heippa kamut ja loisteliasta viikon alkua! Täällä viikonloppu sujui rauhallisesti, mutta hyvin. Ehdin puuhailemaan muutamia rästiin jääneitä juttuja, joista osa liittyi päivittyneeseen tietotekniikkaani. Kuten edellisesssä Wednesday wanties -kirjoituksessa ohimennen mainitsin, on talouteeni kotiutunut uusi tietokone (MacBook Pro Retina 15"). Tämän seurauksena vanha rakkaani etsiikin nyt uutta omistajaa!

Kyseessä on siis 13-tuumainen Applen MacBook Pro (mid 2010, 2,4 GHz Intel Core 2 Duo, 4 GB). Kone toimii muutaman vuoden iästään huolimatta mallikkaasti - lähinnä hidastelee iPhotoa, Photaria yms. samaan aikaan käytettäessä. Lisäksi koneen muisti alkoi loppua kesken minulle ja valokuvilleni, mikä vaikutti myös uuden koneen hankintaan. Softana on OS X Mavericks ja sen myötä koneelta löytyy iWorksin ohjelmat (Pages, Numbers yms.). Ulkoisesti kone on hyvässä kunnossa muutamia pikkunaarmuja lukuunottamatta. Pohjan muovitassut ovat irronneet aikojen kuluessa, ja olenkin korvannut ne mustilla huopatassuilla (niillä, joita voi laittaa tuolinjalkoihin).

Mikäli siellä ruudun takana joku kaipailisikin kotikaverikseen tällaista näppärää pakettia, niin olkaahan yhteydessä minuun sähköpostilla happydaysida [a] gmail.com! Hintapyyntö koneella on tällä hetkellä 450 euroa tai paras tarjous. Koneen tekniset tiedot löytyvät täältä ja vastailen mielelläni myös kysymyksiin :)

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved