New in: Classis accessories

12/04/2014Olen tämän vuoden puolella pyrkinyt keskittämään pukeutumiseen liittyvät hankintani erilaisiin laadukkaisiin klassikoihin. Sellaisiin, joita on helppo yhdistellä useiden asioiden kanssa ja jotka toimivat vielä vuosienkin päästä. Hankintoja on tullut tehtyä niin vaatteissa kuin asusteissakin, ja asustepuolella kotiin ovat tiensä löytäneet muun muassa aurinkolasit, rannekello sekä ajattomat nahkahansikkaat.

Aurinkolaisessa päädyin jo aiemmin ihastelemiini Ray-Banin 4147-mallisiin laseihin. New Yorkin sijasta lasit hankittiin kotoisasti helsinkiläisestä Optikko Arvolasta ja väriksi valitsin itselleni sen mieluisimman aurinkolasivärin, eli ruskean tortoisen. Tykkään näistä laseista todella paljon, ja vaikka Wayfarerit ovat mielestäni ehkä ne ajattomimmat aurinkolasit, on kiva, ettei näitä 4147:a ole ihan jokaisen vastaantulijan nokalla.Klassisen rannekellon löysin puolestaan noin kuukausi takaperin Kultajousesta, kun olin ostamassa siskolleni syntymäpäivälahjaa. GHW:n ruskealla nahkarannekkeella vartustettu kello on oikeasti miesten mallistosta, mutta mitäpä se haittaa. Pidän kovasti kellotaulun suurudesta ja vaaleasta taustasta, punakultaisista metalliosista puhumattakaan. Kello on päässyt jo kovaan käyttöön ja on osoittautunut mahtavaksi hankinnaksi!

Alemmassa kuvassa taustalla vilkkuvat mustat lammasnappaiset nahkahansikkaat puolestaan hankin Stockmannilta. Edelliset nahkahanskat alkoivat lähestyä jo elinkaarensa loppua, joten nämä pääsevät niiden tilalle. Näillekin hanskoille on valitettavasti tullut lähiaikoina käyttöä, kun aamut ovat vielä viileitä. Toivottavasti saisin kuitenkin kohta sijoittaa ne jo talvivarastoon ja keskittyä enemmän noiden aurinkolasien käyttämiseen...

4 comments:

 1. Ihanat nuo lasit! Ei tosiaan ole ihan kaikilla vastaantulevilla. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! En ole näitä edes monesta paikkaa bongannut myynnistä, joten sekin saattaa vaikuttaa suosioon :)

   Delete
 2. Tosi näyttävät noi lasit, vielä kun näkis ne sinun kasvoilla? :) Oon miettinyt itekkin ostavani Ray-banit ja oon niitä käynyt kokeilemassa, mutten vielä osaa päättää minkälaiset ois hyvät. Toisaalta tykkään niistä siroistakin joissa on ne hengettömät sangat..eli vissiin ne joita on vähän kaikilla nykyisin, mutta väliäkö sillä jos tykkää:) Kellokin on upea! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tania! Voisin yrittää ensi viikolla kuvailla nämä myös nokalla :) Pientä vihjettä voi kurkata Instagramini puolelta: http://instagram.com/p/mZ70Z5wvNS/ . Kannattaa kyllä miettiä mitkä on juuri itselleen ne sopivimmat, ovathan ne kuitenkin yli sadan euron lasit eikä viitsisi ostaa sellaisia, jotka eivät loppuen lopuksi olekaan ne kivoimmat! Tarkoitatko hengettömillä Aviatoreita? Itsekin tykkään siitä mallista, mutta omalle naamalle ne eivät valitettavasti oikein sovi... :)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved