Birthday weekend

30/06/2013

Heippa ja hyvää sunnuntaita! Täällä roikkuu vielä aamukahvissaan yksi erittäin iloinen tyttö, sillä nimittäin koko viikonloppu vierahti synttäreitä juhlien! Nyt on taas yksi vuosi kerääntynyt lisää mittariin, ja sen kunniaksi onkin tehty sitä kaikkein kivointa, eli syöty hyvin!
Perjantaille olin varannut perheelleni pöydän ravintola Murusta, sillä äitini on kovin suuri Henkka & Niki -fani. Meillä on äidin kanssa siis perättäisinä päivinä syntymäpäivät, joten hyvin usein käytämme tilaisuuden hyödyksi ja juhlistamme molempia samanaikaisesti :) Suuntasimmekin toissailtana siis kohti Fredrikinkatua vatsat kurnien ja korkein odotuksin!

Murussa söimme päivän neljän ruokalajin menun, joka oli suussasulava. Alkuruoaksi vasikkaa, pääruoaksi siikaa ja kampasimpukkaa, väliin hieman juustoja ja jälkkäriksi valkosuklaamoussea raparperin ja mansikoiden kanssa. Ja voi pojat, siinä oli kyllä illan päätteeksi pöydällinen erittäin tyytyväisiä syöjiä!

Eilen lauantaina olinkin sitten kutsunut muutamia helsinkiläisiä ystäviäni kylään, ja loihdin meille pikkukeittiössäni jos jonkinlaista syötävää. Toiveina oli ystäviltä tullut vietnamilaisia kesärullia sekä ruokaisaa salaattia (halloumi-mansikka) ja näiden lisäksi tarjoilin tomaattisalsaa ciabattalla, marjaisaa rahkakakkua sekä vesimeloniboolia. Rahkakakkuun sain idean täältä (tosin marjoiksi laitoin mansikkaa, mustikkaa ja mustaviinimarjoja, pohjan tein kaapista löytyneistä kaurakekseistä ja loppuen lopuksi hyydytin kakun liivatelehdillä, kun se ei mahtunutkaan pakastimeen) ja boolissa puolestaan sovelsin tätä reseptiä. Loppuillasta suuntasimme vielä muutamaksi tunniksi tanssimaan, voi että se oli kivaa pitkästä aikaa!

Tämä päivä kuluukin juhlien jälkiä siivoillen, hauvan kanssa ulkoillen, pizzaa syöden sekä henkisesti huomiseen työpäivään valmistautuen. Kiitos vielä tytöt eilisistä juhlista ja tuosta ihanasta kukkakimpusta, jota huomaan pysähtyväni vähän väliä tuijottelemaan ♥


// It was my birthday and it was a blast! On Firday we ate a family dinner at Muru, and yesterday my friends came over and we ate, again.

5 comments:

 1. Kerrassaan herkullisen näköisiä kuvia! Paljon onnea synttäritytölle. :)

  ReplyDelete
 2. Sinulla on kyllä aina niin komeat herkut tarjolla! : )) Onnea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minusta on vain niin kiva kokkailla ja kokeilla kaikkia juttuja! Juhlat ovat parhautta! Kiitos! :))

   Delete

© Happy daysAll rights reserved