Packed for the summer vacation?

13/06/2013
Minulla on huomenna viimeinen työpäivä ennen muutaman viikon kesälomaa. Tämän illan ohjelmassa oli kodin siivousta ja järkkäilyä, pyykkien pesua ja lomatavaroiden pakkausta. Lähden huomenna töiden jälkeen vanhempieni luo, jossa olen juhannuksen yli, eli reilun viikon. Ensi viikolla minulla on aikeissa löhötä (toivottavasti) auringossa, kokkailla ihania ruokia, nauttia ystävien seurasta ja valmistautua itse juhannukseen (to do -listani sen osalta on noin kilometrin mittainen).Tämän illan agenda toteutui varsin mallikkaasti aina siihen asti, kun aloitin pakkaamisen. Mitä kaksikymppinen tyttö yleensä ensimmäisenä heittää kassiin, kun kesäloma on tiedossa? Bikinit? Hyvää luettavaa? Ehkä lenkkitossut? No entäs minä sitten. Minä pakkasin yrtit. Siihen niin vanhaan shampanja-laatikkoon asettelin ne vieretysten valmiina matkaamaan mukanani pois pääkaupungin pölyistä. Ensin tietenkin pidin herkän hoivaushetken yrttieni kanssa, kun siivosin niistä kuivahtaneet lehdet ja lisäilin hieman multaa...Eikä kyllä yhtään harmita. Mintut, basilikat, korianterit, persiljat ja herneen versot näyttävät kovin kauniilta vaaleassa puulaatikossa. Kyllä niiden (ja minun niiden kanssa) kelpaa huomenna nostaa kytkintä ja suunnata maalaismaisemiin. Ne bikinit ehdin kyllä pakata huomennakin... ;)

Mutta nyt tämän tytön täytyy jo rientää nukkumaan, sillä karvainen herätyskelloni on tykännyt herättää viimeaikoina jo puoli kuudelta. Luultavasti myös huomenna, ja vaikka kuinka lomafiiliksissä oltaisiinkin, niin töissä odottaa viimeiselle päivälle valitettavan iso pino hommia. Joten, hyvää yötä ja ihanaa huomista perjantaita kaikille! :)


// My summer vacation starts tomorrow and I decided to take care of my herbs when I should have been packing my bikinis and stuff. But hey, time well spent and don't they look cute!

2 comments:

  1. Miten kaunista! R A K A S T A N viinilaatikoita. Meillä on toistaiseksi vasta yksi lehtikorina, mutta omistaisin mieluusti useammankin. Yrttien pariksi boksit sopivat erityisen kauniisti, tulee kiva välimerellinen fiilis. Rentouttavaa lomaa Idalle - ja yrteille! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, kiitos Laura! Yrtit viettävät onnelista lomaa ulkona auringonpaisteesta nauttien ;) Tuollaiset viinilaatikot ovat kyllä ihan huippuja, harmi ettei niitä meinaa vain oikein saada mistään! Kaupasta ostaessa "viinilaatikot" ovat kyllä ihan ylihinnoiteltuja, pitäisi varmaan lähteä johonkin viinitilalle kyttäilemään...!

      Delete

© Happy daysAll rights reserved