99 questions

23/05/2012

Sain Lindsaylta jo monessa blogissa pyörineen haasteen, jossa vastataan haastajan antamiin 11 kysymykseen! Tässä siis vastaukseni muutaman viimepäivän aikana napattujen kuvien kera, enjoy :)

1. Mistä pidät eniten kesässä ja mikä taas sinne on ei niin kivaa?
Kesässä ihan ehdottomasti parasta on lämpö. Ja auringonpaiste. Sekä se, että kaikki on paljon positiivisempaa: ihmiset iloisempia, kaupungit kauniimpia, yöt valoisampia ja kesäkengät söpömpiä. Kurjinta kesässä on sen loppuminen (ampiaiset, hyttyset ja hikiset yöt Kallion kerrostalossa eivät haittaa pätkääkään!).

2. Ostaessasi jäätelötötteröä, johon tulee kaksi jäätelöpalloa, mitkä maut valitset?
Toinen on vanhanajan vanilja. Toinen rippuu vähän kojun valikoimasta, useimmiten vanhanajan suklaa, minttu, lakritsi tai tiikeri.

3. Jos saisit ylimääräiset shoppailuun 200 euroa, mihin tuhlaisit ne?
Tällä hetkellä rahat menisivät joko säästötilille hauvaa varten tai sitten ostaisin kotiin Louis Ghostin tai Kuta-lampun.



4. Oletko penkkiurheilija? Jos olet, niin mitä lajeja seuraat mieluiten ja mitä taas et voi sietää?
Mun penkkiurheilu rajoittuu aika paljolti jääkiekon ja jalkapallon MM-kisoihin. Formuloita katsoin joskus nuorempana ihan into pinkeänä, myös Olympialaisia tulee seurailtua silloin tällöin. Ravit on mun mielestä ehkä tylsintä "urheilua" ikinä :D Varsinkin telkkarista katsottuna!

5. Missä maassa ja kaupungissa haluaisit asua mieluiten, jos mikään ei olisi esteenä?
Jos oikeasti mikään (kieli, raha, työpaikka...) ei olisi esteenä, niin valinnan vaikeus olisi Pariisin, Lontoon ja New Yorkin välillä. Joo, suurkaupungit on mun juttu :D

6. Pahin hutiostoksesi?
Hmm, vaikea! Tätä miettiessä totesin, että oikeasti olen ostanut tosi vähän hutiostoksia! Jee! Mutta onhan noita jotain vaatteita, jotka on hätäpäissään ostanut, mutta sitten ei ole koskaan käyttänyt. Onneksi ne ovat usein tätä asteen halvempaa H&M-linjaa, niin ei mieli pahoitu. Ja nekin voi aina antaa eteenpäin vaikka kierrätykseen :)

7. Paras pikaruokaravintola?
Mikä lasketaan pikaruoaksi? Suomessa ei tällä hetkellä ole yhtään lempparia :D Burger Kingin ranskalaiset on ihan parhaita, ja Lontoon Chipotle vei myös kielen mennessään (kuulemma Jenkeissä vielä parempia!) Ja jos esim. Pret a Manger lasketaan pikaruokalaksi, niin niiden salaatit on jotain, jonka vuoksi voisin lentää Lontooseen asti :D Onneksi juuri googlaamani tiedon mukaan myös Pariisissa on Pret! Halleluja.



8. Oletko enemmän kissa- vai koiraihminen?
KOIRA! Kuten ehkä tuosta aiemasta säästötilistä hauvaa varten voi päätellä :D

9. Lemppari tv-ohjelma lapsuudessasi?
Muumit - no words needed. Äiti aina kertoo, että kun Muumit tuli telkkarista, niin taloon laskeutui hiljaisuus. Se oli se 20 minuuttia päivässä, kun minäkin istuin paikallani ja hiljaa! Muumit on kyllä ihan mun lemppariohjelmia vieläkin, katson niitä edelleen! :) Niissä on erittäin hyviä elämänviisauksia!

10. Tärkein kosmetiikkatuotteesi?
Varmaankin kasvovoide (Chanel Hydramax Active) tai ripsiväri (Lancôme Hypnôse Precious Cells).

11. Nettikauppa, josta shoppailet useiten?
ASOS ja Shopbop.


Haasteeseen kuuluisi vielä keksiä 11 uutta kysymystä, mutta koska minulla on tällä viikolla kovin kiire ja paljon (kaikkea kivaa) tekemistä, en ehdi/malta istua aloillani niin kauan, että ne keksisin :) Antakaa siis anteeksi tällainen puolittainen suoriutumiseni ;)

6 comments:

  1. Oi ihanaa, että hauvaa haluat <3 Muistathan, että rahaa menee tooosi paljon koiran ylläpitoonkin.. Muista myös ottaa vakuutus, sitten kun pikkuisen hankit :) Meillä ainakin maksanut itsensä takaisin joka vuonna, senverran lääkärissä on ravattu! Minkä rodun muuten haluaisit? Terveisin hauvavauva kuumeinen ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, näitä asioita on pohdittu jo kauan! Juuri yksi päivä vertailin hauvojen vakuutushintoja :D Kyllä sellainen kannattaa ehdottomasti ottaa, vaikka tuntuisikin alkuun vähän turhalta! :) Chihuahua on ehdottomasti "minun rotuni", lähipiirin nappisilmät ovat jo vuosia sitten vieneet sydämeni <3 Hauvavauvakuume on muuten todella ilkeä tauti! Montakohan iltaa olen istunut kotona tuijottelemassa koirakuvia tippa linssissä... :'D

      Delete
  2. chipotle. NAM NAM. just Nykistä viikko sitten Suomeen kotiutuneena ja chipotlessa ruokaa maistaneena.. niin muistutat siitä ja iski nälkä :D parasta.

    http://dejiss.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaha, pahoitteluni nälän aiheuttamisesta! :D Mut ai vitsit kun oli hyvää! Ja eettisestikin taitaa olla edes jotenkuten kohdallaan ;) Mmm. Tekeepäs mieli burritoa...

      Delete
  3. Kiva kun vastasit kyselyyn! :) Voi minäkin haluaisin koiran, mutta elämäntilanne (ja rahatilanne...) ei ole tällä hetkellä sellainen, johon koira sopisi. Tyydynkin siis vain lässyttelemään lähinaapuruston koirille, missä koiria vilisee solkenaan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, tuo lässyttely on niin tuttua! Myös vastaan tulevan söpön koiran maaninen tuijotus ja omituinen ininä ovat tuttuja oireita :D On tätä hauva-asiaa jo aika kauan mietitty ja pohdittu, eli pikkuhiljaa voisi kyllä olla aika! :)

      Delete

© Happy daysAll rights reserved