Random things

28/11/2011

Sain Vivianilta jonkin aikaa sitten haasteen, jossa tulee kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään. Meikä kiittää kunniasta, itse en keksi ketään haastaa. Joka ei siis ole vielä tätä tehnyt, niin bitte schön.


1. Tulen tosi helposti kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen ja mielestäni ihmisiin tutustuminen on ihan kivaa. Kuitenkin sisälläni asuu joku pieni mörkö, joka hyvin usein ärsyyntyy ihmisiin äärimmäisen helposti. Hermo menee erittäin nopeasti siis ihmisiin, jotka eivät jollain tasolla omaa käytännön järkeä laisinkaan. Esimerkiksi seurueet, jotka päättävät parkkeerata perjantai-ruuhkassa keskelle ruokakaupan käytävää kärryjen kanssa. Tai ihmiset, yrittävät tunkea ratikassa ikkunapaikalta käytävälle, vaikka minä istun siinä reunassa - saa hei sanoa anteeksi minä jäisin tässä pois!

2. Olen tarhasta asti viihtynyt tosi paljon poikien seurassa. Useimmiten kerhossakin leikin poikien kanssa ja lukiossa yhdet parhaista ystävistäni olivat poikia. Nykyiseen kouluun mennessä järkytys oli siis suuri, kun meidän luokalla oli tasan yksi poika, joka lopetti jo ensimmäisen puolen vuoden sisällä :-D Nykyisestä koulusta olen kyllä saanut ihan maailman parhaita ystäviä, mutta onneksi välillä pääsee takaisin Lahteen kuuntelemaan jätkien juttuja..!3. Tunnustaudun siivoushulluksi. Mielestäni siivous on useimmin kivaa kuin vastenmielistä, ja siivoan sekä järjestän kotona ihan vapaaehtoisesti. Mielestäni koti ei tunnu kodilta, mikäli se ei ole puhdas ja järjestyksessä. Olenkin tässä miettinyt, että voisi jättää toimistotyöt ja alkaa siivoilemaan ihmisten koteja työkseen...

4. Olen hyväkarpannut jo yli puoli vuotta. En tykkää tehdä siitä isoa numeroa tai saarnata ei-karppaaville ihmisille siitä, miten minun mielestäni kuuluisi syödä. Sellainen on rasittavaa (ihan kaikilta, myös niiltä ei-karppaavilta). Juhlissa yms. syön ihan samaa ruokaa kuin kaikki, sillä en myöskään pidä sellaisista nirsoista nenännyrpistelijöistä. Ja faktahan on, että hiilarit maistuvat hyvälle (tuoreet voicroissantit ja cupcakesit, mmm). Olen vain huomannut voivani paljon paremmin ja jaksavani paremmin, mikäli välttelen hiilareita.

5. Olen itseoppinut nörtti 8--) Lukiossa valinnaisiksi otin mm. ohjelmoinnin kurssin; Star Warsit, Sormusten Herrat ja muut vastaavat ovat ihan lempparileffoja. Ylä-asteella iltojeni suosikkipuuhaa oli HTML-koodaus!6. Minulla on aamuisin todella tarkka etenemisjärjestys. Mikäli esimerkiksi wc on varattu herätessäni enkä pääse sinne, saatan istua hölmönä sängyn reunalla 10 minuuttia ja miettiä, että mitäs nyt.

7. Olin ylä-asteella ja lukiossa ihan superhyvä historiassa. Hain lukion jälkeen myös lukemaan historiaa/taidehistoriaa, mutta en päässyt. Pääsin sen sijaan HAAGA-HELIAan enkä jaksanut hakea yliopistolle enää toista kertaa. Välillä harmittaa, kun käy museoissa katselemassa Monet'n, Van Goghin sun muiden töitä. Salainen unelma-ammattini onkin edelleen Louvren johtaja... Tai ehkä edes sen assistentti?

8. Olen insinöörin tytär ja sen kyllä huomaa! Jos jotain ei saa kaupasta, se kasataan itse! Ja mieluiten mitä omituisimmista materiaaleista. Ollaan myös perheen kanssa todettu, että insinöörin lapsi on parempi kuin se itse insinööri, sillä silloin ei ole putkiaivoja, mutta on edelleen kuin mikäkin macgyver. Tänään rakensin vaaterekkiin kenkätelineen pahvista, lahjapaperista ja pakkausteipisä. Ha!

Että silleen...

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved