KIDE KU

05/11/2011

En ole aikaisemmin osannut sanoa oikein juuta enkä jaata, kun on puhuttu mineraalimeikeistä. En ole halunnut vain kokeilumielessäkään niitä ostaa, sillä faktahan on, että ne ovat suhteellisen hinnakkaita. Keskiviikkona kuitenkin MSCHICin Leena oli DesignShopOutletissa kertomassa tuotteista, ja suti omaani ja työkavereiden naamoja MSCHIC KIDE -meikeillä.

Ja siitähän se sitten lähti. Kuulin niin paljon kehuja tuotteita kauemmin käyttäneiltä ja omalla nassulakin tuntuivat... no, ihanilta. Mukaan lähti MSCHICH KIDE KU -mineraalimeikkipohja juuri loppuneen Chanelin meikkivoiteen tilalle. KIDE -sarjan tuotteiden mineraalit on tuotu Italiasta ja muuten ne ovat täysin suomalaisia. Puuteripaketit ovat ihania puurasioita ja meikit sisältävät kaikkea ihanan kuuloista, kuten timanttipölyä!
Tuotteita saa nakkailtua kotiin MSCHICin verkkokaupasta, DesignShopOutletista tai tuotteiden jälleenmyyjiltä.

3 comments:

  1. niin tosiaan on, muutenki ihanan näkösiä ja pakko myöntää että timanttipöly kuulostaa aikasten houkuttelevalta :D mitä maksoi?

    ReplyDelete
  2. maksoin tuosta 59 euroa, ja sain DSO:n storesta ostaessani kabukin kaupan päälle - kabukin arvo on 39 euroa, joten ole enemmän kuin tyytyväinen hintaan! ammattilainen kun vielä osasi valita oikean sävynkin minulle, niin ei tule senkään puolesta katumisia :)

    ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved