Väliaikatiedote

24/11/2011


Tämän viikon illat ovat pitkälti kuluneet yllä näkyvissä tunnelmissa. Välillä työpiste on pöydän äärellä, välillä sohvalla, välillä lattialla... Lähdekirjallisuus, lehtiartikkelit ja aiemmat tutkimukset alkoivat pursuta tänään jo niin pahasti yli, että päätin tehdä jotain mukavampaa. Katsoin siis Helsingin kaupunginvaltuuston kokouksen.

Tästä päästäänkin siis siihen, ettei minulla tässä lähiaikoina tule olemaan mitään mukavampaa tekemistä. Tein itselleni parin seuraavan viikon ajalta kalenterin, johon kirjoitettujen to do -asioiden määrä oli ehkä hieman liikaa. Muun muassa ensi viikolla luvassa kolme tenttiä, kahden raportin palauttaminen (toinen niistä koskien tuota kaupunginvaltuuston kokousta, en minä sitä nyt ihan huvikseni katsonut!) ja kahden 240 sanaisen tekstitehtävän palauttaminen. Ja ainiin, onhan minulla myös kokopäivätyö.Vajoilen tässä siis jonkinmoiseen elämäni toistaiseksi viimeiseen kouluviikkorutistukseen (niin kerroinko, että viimeinen fyysinen koulupäiväni on 15.12.!) ja pohdin, josko saisin jostain keksittyä kahdeksan päiväisen viikon.

Kiitos muuten R:lle Jungle Juice Bar -vinkistä, oli hyvää vaikkakin onnistuin kiireen keskellä lorauttamaankin osan ohi suun. Myös uusi REVS Magazine näyttää varsin kivalta, milloinkohan sen ehtisin avata...

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved