Navy caddie

08/11/2011

En ole koskaan ollut välikausitakkityttö. Olen monta syksyä porhaltanut samassa nahkatakissa kuin kesäisin, väliin villapaitaa lisäten. Kun kerrospukeutuminen ei ole pitänyt enää lämpimänä, olen hypännyt suoraan talvitakkiin.

Ja niin kävi taas tänä vuonna. Lauantaina olin aamupäivällä Tokoinrannassa valokuvaamassa pomoni koiraa erästä lehtijuttua varten (don't ask...) ja siinä aamutreffiseuraani odotellessa, totesin että piru vie, nyt saa riittää. Mittari näytti kotoa lähtiessä +10 astetta, mutta villapaidoistani ja superkaulahuiveistani huolimatta meinasin jäätyä pystyyn.

Illalla töihin mennessä korkkasin viime torstaina ostamani talvitakin. Ja voi kuulkaa, se on aivan ihana. Ja lämmin!Takki löysi tiensä luokseni 10 minuutin superostossession aikana (viikon ainoa kerta, kun pääsin töistä livistämään niin, että kaupat olivat vielä auki - 20:40) Carlingsilta, ja se on Saints & Mortalsin. Takki muistuttaa ehkä asteen verran liikaa entiselle poikaystävälleni ostamaa välikausitakkia, mutta toisaalta, olisin jo tuolloin voinut ottaa sen takin itselleni...

Carlingsin talvitakkivalikoima oli muutenkin positiivinen yllätys, varsinkin parka-takkeja etsivälle! Jos siis omat toppishankinnat eivät ole vielä suoritettu, kannattaa sieltä vilkaista!

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved