Talvi Helsingissä

15/12/2016

Talvi Helsingissä Talvi Helsingissä Talvi Helsingissä

Jos talvi olisi aina näin idyllinen, minulla ei olisi mitään ongelmaa sen kanssa.

Viime aikoina Helsingissä on ollut paljon täydellisiä talvipäiviä: sopivan kirpakoita, aurinkoisia, kuivia. En kaipaa lunta sen kummemmin, ehkä pieni ohut hento kerros maassa voisi olla. Mielestäni yleisesti lumi ja Helsinki eivät sovi yhteen, tarpeeksi monta talvea olen tässä kaupungissa jo tarponut ja kironnut. Tämä kaupunki ei vain toimi yli 5 senttimetrin lumikerroksen kanssa.

Erilaiset valot tuovat minulle tunnelman paremmin kuin lumikasat – niitä (tyylikkäitä) valoja on onneksi tänä vuonna Helsingissä taas runsaasti. Suosikkini keskustassa on Senaatintori ja Tuomaan markkinat, siellä olen piipahtanut jo useasti syömässä, juomassa glögiä, ostamassa uunituoreita karjalanpiirakoita ja muuten vain fiilistelemässä.

Tämän vuodenajan maagisimmat hetket ovat juuri auringon noustessa ja laskieassa – kun auringonsäteet maalaavat kadun keltaisiksi ja taivaan hattaran väriseksi.

3 comments:

 1. Haluaisiin kysyä mitä on parasta sinun työssa creative designer? Voitko antaa hyviä vinnkkejä sinä?

  Laitaan tämän viestin joulua ennen. Ihanaa joulua ja onnea vuodelle 2017! <3 Ja hyvää uutta vuotta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Katja! Ehdottomasti parasta mun työssä on sen monipuolisuus ja oman luovuuden käyttäminen. Oman tyylin löytäminen on auttanut paljon, sekä kokeneempien suunnittelijoiden seuraaminen.

   Ihanaa joulua ja uutta vuotta myös sinulle!

   Delete
 2. ihania kuvia <3
  mua ei myöskään haittaa vaikkei olisi lunta, vaikka rakastankin lumimaisemia, mutta kunhan on kuivaa ja pakkasta ! niin on just semmonen ihana kirpsakka :) ja Helsingin keskustassa oli jotenkin tänä vuonna oikein paljon valoja ja niitä ihania havuköynnöksiä mitä on köpiksessä joka paikassa <3 ah !

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved