Soft mornings

17/01/2016

Budapest oli ihana. Elimme kolme päivää omassa pienessä kuplassamme ihmetellen uutta kaupunkia, tutkien ja seikkaillen. Kaikki arkeen liittyvä hävisi molemmilta mielestä totaalisesti, kun mikään ympärillä ei muistutellut tulevista projekteista, keskeneräisistä töistä tai asioista, joita pitäisi ehtiä tekemään.

Reissu todellakin teki meille molemmille niin hyvää.Kotiinpaluu ei tuon pilvihötön jälkeen tuntunutkaan sitten niin kovin smoothilta, ja ne kaikki mielestä hävinneet jutut palautuivat kyllä hyvin nopeasti mieleen. Kulunut viikko onkin ollut yksi kiireisimmistä vähään aikaan.

Mutta, onneksi nyt on viikonloppu. Vihdoin rauhallinen aamu kotona, köllöttelyä sängyssä ja pitkiä hetkiä aaimiaisen kanssa. Pehmeyttä arkeen tuovat myös joululahjapaketista paljastuneet Mia Höytö Cosmeticsin voiteet, joista haaveilin tässä postauksessa pari kuukautta takaperin. Silkkiä sipaisen suihkun jälkeen talven kuivattamille käsivarsille, ja Pumpulia puolestaan kämmeniin ennen nukkumaanmenoa. Tuoksuvat ihanan rauhoittavilta, ja tuntuvat niin pehmoisilta.

Näiden avulla pääsee ainakin hetkeksi takaisin sinne pilvihöttöön, ennenkuin täytyy tarttua imuriin ja ryhtyä arjen askareisiin...

2 comments:

  1. Teetkö matkapostauksen? Olis kiva

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tarkoitus olisi kyllä saada jotain matkajuttuja blogiinkin, kunhan ehdin käydä kuvat läpi ja kirjoitella! :)

      Delete

© Happy daysAll rights reserved