Ylva Skarp prints

03/10/2013

Vaihtelin viime viikonloppuna makuuhuoneeni järjestystä hieman toisenlaiseksi, ja pelkällä sängyn siirtämisellä sai huoneeseen ihan uudenlaisen tunnelman! Innostuinkin samantien uudistamaan makuuhuoneen ilmettä muutenkin, sekun on ollut aikalailla tismalleen sama nyt reilun vuoden. Omista kätköistä onkin löytynyt aika hyvin kaikkea sopivaa pienesinettä ynnä muuta, mutta seinät makuuhuoneessa huutavat tyhjyyttään.



Mielestäni makuuhuoneeseen sopisi parhaiten joku tummasävyinen yksinkertainen taulu/juliste, jossa olisi kuitenkin jotain muutakin kuin pelkkää tekstiä. Olohuoneessa minulla nimittäin on jo yksi tekstitaulu, ja pieniä tekstipätkiä löytyy myös postikortti-kokoisina ympäri asuntoa. Näihin Ylva Skarpin printteihin olen törmännyt muutamissa blogeissa, ja saapa niitä täältä Helsingistäkin! Nimittäin Nougat-liike näyttää myyvän muutamia julisteita sekä kortteja!



Ylva Skarpin valikoimasta nimenomaan nämä muutamat printit, joissa yhdistellään sekä kelligrafiaa että kuvia, ovat eniten mieleeni. Varsinkin noissa Think twice ja The planet -printeissä lausahduskin on mieleeni, ja sopii jotenkin tämän hetkiseen elämääni. Alfabetissa minua kiehtoo myös jokin.



Mitä mieltä te olette näistä Ylva Skarpin printeista, ovatko kenties teille tuttuja? Itse innostuin näistä aika lailla, ja voikin olla että jokin näistä löytyy kohta makuuhuoneestani... Bongasin nettikaupassa myös aika hauskan kalenterin, joka voisi olla minulle sopiva ;)


// I fell in love with these prints by Ylva Skarp. One of them might end up in my bedroom...

Pics: Ylva Skarp

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved