Thoughts about Mondays

21/10/2013Viikonloppu vierähti taas kovin nopeaa vauhtia, ja taas on maanantai. Mutta ei se mitään, maanantait ovat ihan kivoja. Yhdessä vaiheessa maanantaiden ajattelu aiheutti minulle kovinkin suurta henkistä tuskaa, kivan viikonlopun loppumista ja arkeen paluuta, aikaisia herätyksiä ja tylsää puurtamista töiden tai koulun parissa. Mutta olen lähiaikoina pyrkinyt suhautumaan maanantaihin hieman eri tavalla! Haluaisin nähdä uuden viikon enemmänkin mahdollisuutena kuin uhkana: mahdollisuus tehdä tästä viikosta vielä parempi kuin edellisestä. Ihan vielä en ole siinä pisteessä että rakastaisin maanantaita, mutta ehkä sinnekin päästään kohta ;) Sen olen jo oppinut, että ruokakaupassa kannattaa käydä jo viikonloppuna ja sunnuntai-iltana on mentävä ajoissa nukkumaan. Kummasti auttaa uuden viikon aloittamisessa!

Kuluneen viikon poukkoilin lenkkareissani vähän sinne sun tänne - lentokentälle, siskoni luo, töihin, vanhempieni luo, kotiin, lenkille... Viikonlopun vietin kotikotona koirien kanssa, rauhassa, asioita hoidellen. Lauantaina näin ystävääni ja teimme sushia, mutta muuten introvertti-minäni kiitti omissaoloissaan puuhaamisesta. Rakensin muun muassa itselleni sohvapöydän, josta varmasti kuvia myös täällä myöhemmin.

Toivottavasti teilläkin oli kiva viikonloppu, nyt ihanaa illan jatkoa! :)

4 comments:

 1. Arjen SWOT-analysointia haha :D jostain syystä tuli mieleen ;>

  ReplyDelete
 2. Mulla tuli kanssa swotit mieleen tätä kirjoittaessani, ja melkein aloin piirtelemään jo ruudukkojakin... Haha, opit on mennyt hyvin perille! ;D

  ReplyDelete
 3. eksyin ihan sattuman kautta selailemaan blogiasi, ihastuin ikihyviksi! nykyään todella harvoja blogeja tulee luettua, ja vielä harvemmin kommentoitua - mutta laittoman pitkäksi venähtäneen lukusession jälkeen olip akko jättää terveisiä :-) aivan todella mielettömiä kuvia, ihania juttuja, inspiraatiota ja positiivisuutta! tuli niin hyvä mieli tätä selatessa :) myös koiruutesi herätti suuret sydämentykytykset, itsekin olen näihin pikkuisiin meksikaanoihin hurahtanut täysin :) chihurakkautta parhaimmillaan! todella sekava kommentti, mutta halusin kiittää tästä leveästä hymystä minkä sait blogillasi aikaan. kaikkea hyvää, ja mukavaa syksyä sulle ja hännänheiluttajalle :-) eipä jäänyt varmasti mun viimeiseksi blogivierailuksi täällä! isokiitos <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Sanni itsellesi aivan ihanasta kommentista! :) Tällaista palautetta on aina niin mahtava kuulla ja vielä kivempaa on kuulla pikku-blogini aiheuttavan iloa muillekin! Midin tiedänkin hurmaavan kaikki (heh ;)), mutta kiva kuulla myös horinoideni kiinnostavan :) Tervetuloa siis lukemaan ja toivottavasti tykkään jutuista jatkossakin! :) Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa!

   Delete

© Happy daysAll rights reserved