Keep the planet spinning

14/10/2013

Kerroin muutama postaus sitten katselleeni Ylva Skarpin printtejä ja pohtivani erästä niistä uudelleen järjesteltyyn makuuhuoneeseeni. Päädyin kuin päädyinkin hankkimaan yhden printin kotiin, ja vihdoin sain sen jopa kehyksiin asti! Tosin seinälle taulu ei vielä päässyt, kiviporaa kun en edelleenkään omista...

(Mikä sinänsä on aika outoa, sillä olen aikamoinen tee-se-itse -tyyppi. Yleensä kaivan remonttilaatikostani tarvittavat välineet ja avot. En paljoa jaksa odotella miehisiä apuvoimia saapuvaksi, vaan hommat olisi parempi saada hoidettua heti. Siksi muun muassa siskoni kanssa sirkkelöimme tulevaa sohvapöytääni kaksisteen tuossa eräs päivä...)Printiksi valitsin loppuen lopuksi Keep the planet spinning -tekstillä varustellun. Mielestäni tuo lausahdus sopii nykyiseen elämänasenteeseeni hyvin: ei pidä jäädä paikoilleen junnaamaan ja voivottelemaan, vaan pyrkiä aina eteenpäin ja tehdä asioille jotain. Olen lähiaikoina tietoisesti pyrkinyt muuttamaan asenteitani, ja tähän mennessä muutos on tuonut jo paljon positiivisia asioita. Tämä taulu muistuttakoon minua siis niistä! Kehyksissä puolestaan päädyin tuollaisiin yksinkertaisiin, hieman kiiltäviin mustiin, sillä makuuhuoneen kalusteet ovat muutoin varsin vaaleita. Kehykset tuovat muutaman muun mustan yksityiskohdan kanssa kivasti kontrastia huoneeseen :)

Päädyin sijoittamaan taulun makuuhuoneessani sängyn viereen, ukin vanhan matkalaukun päälle. Vanerilaukussa säilyttelen tällä hetkellä vähemmällä käytöllä olevia astioita, joten sitä ei tule kovin usein availtua. Yöpöytä minulla on sängyn toisella puolen, joten laukun kansi tyhjänä oikein odotti itselleen kaveria. Minusta tuo on tuossa varsin kiva, tietenkin seinälläkin voisi toimia hyvin...Sellaista pientä uutta ilmettä siis makuuhuoneen puolella! Nyt tekisi mieli ottaa kuvissa torkkuvasta karvkerästä mallia, mutta taitaa tälle maanantaille olla vielä yhtä sun toista puuhaa... Kuluva viikonloppu oli kaikessa puuhassaan mahtava (olin muun muassa Elastisen ja Timo Pieni Huijauksen keikalla sekä muutaman tunnin haravointitalkoissa), mutta niin on myös siitä seurannut väsymys. Kai tässä alkaa vanhaksi tulla, kun ei enää niin jaksa ;)


// Something new in the bedroom... This print reminds me of my new (more positive) outlook on life – keep on doing rather than complaining!

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved