Cozy evening at home

25/10/2012





Kalenterin mukaan minun pitäisi olla näillä näppäimillä Aleksilla kipittämässä kohti Galleria Esplanadia ja sen uuden nimen kutsuvierasjuhlaan. Sen sijaan olen kotona pyjamanhousuissa ja lempparivillapaidassa. Cocktailpalojen ja viinilasien sijaan nautin teekupposista ja kohta ajattelin paistaa munakasta, hallouminaksuja ja herkutella jälkiruoaksi verkkomelonia.

Rankan työviikon iltoina on kivempi vain sytyttää kynttilät, kääriytyä viltin alle ja napata tuhiseva karvapötkylä kainaloon. Ihastella kukkasia ja miettiä mitä kirjoittelisi korkkaamattomaan 2013 kalenteriin. Ja onneksi me ollaan siskon kanssa molemmat välillä vähän kotihiiriä, niin vaivihkainen ehdotukseni pönötys-juhlien skippaamisesta ei pahoittanut mieltä - veikkaan että siskon luona ollaan ihan yhtä iloisia ja käperrytään karvanakin viereen sohvalle ;)


// Spending a cozy evening at home instead of a vip-party I planned to go. After a tough week at the office this seems better: candels, flowers, my favourite cardigan and Mr Furryball next to me ;)

4 comments:

  1. Ihania kuvia <3 ja noi pupukuoret on söpöt ! :)

    http://dejiss.blogspot.com

    -Maria

    ReplyDelete
  2. Kaunis teekuppi <3 Myös minulla on jo ensivuoden kalenteri käsittelyssä, syntymäpäivät olen sinne jo merkannut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arabian 24h -sarjasta löytyy tuo kipponen :) Uuden kalenterin korkkaaminen on parasta, varsinkin kaikkien kivojen päivien merkkailu sinne!

      Delete

© Happy daysAll rights reserved