Confessions of a soapholic

11/10/2012

Hullun siivousintoilijan unelmat täyttyivät eilen, kun kannoin Hullareilta kotiin monta pulloa saippuaa ja pesuainetta! Nappasin Stockmannilta mukaani kaksi pulloa Isabella Smithin Belle Maison -puhdistusainetta sekä Extra Pur -saippuoita.

Lähiaikoina olen alkanut kiinnittää paljon huomiota erilaisiin ainesosiin ruoan ja kosmetiikan lisäksi myös tällaisissa puhdistusaineissa. Belle Maisonin puhdistustuotteet ovat biohajoavia, eikä niissä ole myrkkyjä, valkaisuaineita tai ammoniakkia. Myöskin Compagnie de Provencen tuotteet on valmistettu luonnollisista ainesosista ja tuoksuista. Saippuoissa on pohjana Marseille-saippua, joka onkin yksi lempituotteistani puhdistuksessa (niin käsienpesussa kuin vaatteiden puhdistuksessa), joka ei kasvisöljypohjansa vuoksi kuivata ihoa.

Ja myönnettäköön, onhan noiden pullojen muotoilu aika silmiä hivelevää ;)


// I bought yesterday some cleaning products, that made my inner soapholic very happy. I like to tidy and a clean home and recently I have paid more and more attention to the ingredients of the cleaning products. These Belle Maison and Compagnie de Provence products are maide of natural ingredients and the bottles are super pretty!

6 comments:

 1. Noi Maison Bellen purnukat on kyl oikeesti tosi nätit :) Mut mä en kyl valitettavasti oo siivousintoilija (kunpa olisin!) niin ei vältsii tulis mulla noilla niin paljoa käyttöä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, ehkä kivat siivoustuotteet voisivat herättää sun sisäisen himosiivoajan? ;D

   Delete
 2. Kävin itsekkin hamstraamassa noita Hullareilta, kyllä nyt kelpaa siivoilla ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No todellakin, rätit vaan heilumaan! ;)

   Delete
 3. http://withasilverlining.blogspot.fi/2012/10/vivi-challenge-accepted.html <- täältä löytyisi pientä haastetta sinulle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, pitääkin rientää heti katsomaan! :))

   Delete

© Happy daysAll rights reserved