Busy Tuesday

02/10/2012

Tänään meillä on ollut Midin kanssa kova kiirus! Ensin hoidettiin pojan eka eläinlääkärikäynti rokotusten merkeissä (hyvin meni, vaikka taisi se piikki vähän jännittää...) ja sen jälkeen ajeltiin ratikalla sekä hoideltiin asioita kaupungilla. Hauvan kanssa on aina niin hauskaa liikkua kaupungilla, kun juttukaveria löytyy niin tutusta kuin tuntemattomastakin. VR:n asiakaspalvelutäti meni ihan sekaisin ja meinasi napata Midin mukaansa, Sokoksen kassapoika taas kertoi saavansa oman hauvansa 8 päivän kuluttua. Myyjä esitteli vielä ylpeänä hauvavauvansa kuvaa puhelimesta, jonka jälkeen vaihdettiin se hymy, jonka vain pienet omat hauvavauvat voivat aiheuttaa :)

Oops, taas tuli pelkkää hauvajuttua! Mutta eipä tässä muuta kerrottavaa olekaan :D Eikun kävinhän taas vaihteeksi töissä ja taas vaihteeksi ruokaostoksilla ;) Ja nuo kuvien vaatteetkin on jo aika moneen kertaan nähdyt, eli eipä niistäkään sen enempää! Eikö muuten ole tosi rasittavaa, kun housunpuntit menee noin kiemuralle...! Murr.


// Phew, it's been a busy day! Midi's first visit to the vet (vaccinations) and after that some business around the town. It's always funny to walk around with a puppy; you'll get new friends and everybody just wants to pet your baby... ;)

8 comments:

 1. Oi, kivoja kuvia! Sulla on kyllä super ihana blogi, ihastun tähän kokoajan vain enemmän hihi :)

  -Heli

  http://withasilverlining.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihih, voi kiitos Heli! Ihana tietää :))

   Delete
 2. Ihanat korvikset! Hih, ehdit kyllä varmasti kyllästyä jo monta kertaa siihen ihmisten ystävällisyyteen ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Ne on Lontoon-tuliaiseni MBMJ:lta. Välillä on kiva jutella ihmisten kanssa, mutta toisinaan olisi kiva päästä myös eteenpäin ja hoidella asioita, heh :D

   Delete
 3. Apua, en kestä! Toisella on vielä niiin vauvakarva. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on kyllä vielä aivan ihana pörröpallero, niin pehmeä :)

   Delete
 4. Ihania kuvia! Itseltäkin löytyy cottoni, tosin herra on sen verran suojeleva, etten viitsi (kehtaa) kaupungilla hänen kanssaan juuri liikkua :p Kiertävät housunlahkeet johtuvat niinkin yksinkertaisesta mutta tärkästä asiasta kuin langansuunta, eli leikkuuvaiheessa kaavat on aseteltu huolimattomasti. Se johtuu tosin massateollisuudessa yleensä siitä, että koko kangas halutaan käyttää, eli vastaavasti huolellisesti leikatut housut myös tuhlaavat kangasta enemmän :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu me ollaan harjoiteltu kaupungilla yms. pyörimistä ahkerasti; yksin kun asuu niin on välillä kiva ottaa haukku mukaan ettei sen tarvitse olla yksin :)
   Ja voi vitsit noiden housujen kanssa, mielummin maksaisin sitten vähän enemmän pöksyistä etteivät ne menisi ihan rullalle!

   Delete

© Happy daysAll rights reserved