Kitchen Jars

03/10/2012


Haaveilin aiemmassa postauksessa muutamasta uudesta Iittalan Jars-purkista keittiööni, ja kuten kuvista näkyy, niitä on nyt aikamoinen joukko! Keittiön avohyllyillä (ja välillä vähän siellä sun täällä) aiemmin nököttivät kolme 60 mm sekä yksi mustakantinen 190 mm purnukka. Nyt ostin niiden kaveriksi vielä kirkkaat 110 mm ja 200 mm!

Jarsit ovat olleet suosikkejani heti niiden ilmestyttyä, ja olenkin nyt erittäin tyytyväinen kokoelmaani :) Tällä hetkellä purkeissa säilytän sokeria, sesaminsiemeniä, pinjansimeniä, müslia, kennelistä mukaan saatuja pentupapanoita sekä Midin erikoisherkkuja. Pentupapanoiden loputtua täytyykin keksiä tuolle purkille uusi käyttötarkoitus, sillä Midi jatkaa noiden papanoiden jälkeen pelkällä raakaruoalla (nyt syöty puoliksi). Mitähän keksisin ;)


// My collection of Iittala Jars (3 x 60 mm, 110 mm, 200 mm and 290 mm) on the open shelves in my kitchen. I love those jars and I'm very happy with my collection :)

16 comments:

 1. Tommoseenhan voi laittaa vaikka makaroonia tai jotain vastaavaa :) On kyl tosi kivat purkit. Etenkin jos on enemmän tilaa keittiössä et voi pitää esillä tommosia purkkeja nii on varmaan vähän siistimmän näköiset :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Makarooni menisi sopivasti kyllä noihin, harmi vaan etten sitä kotiin koskaan osta :) Pitää keksiä jotain muuta kivaa! Asunnossa sattui olemaan kaksi pientä avohyllyä, ja niihin piti keksiä jotain kivaa mutta hyödyllistä - onneksi on Jarsit! :)

   Delete
 2. Ihania purkkeja, todella tyylikkäitä :)

  ReplyDelete
 3. Iso peukku raakaruokinnalle!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sen puolesta täälläkin liputetaan! :) Ja hauva tykkää kanssa, ainakin sen perusteella kuinka innoissaan se noita lihaisia luita kaluaa ;)

   Delete
 4. Löysin sun blogis äsken ja pakko oli heti lukea kaikki postaukset läpi. Tykkään siis hirmuisesti!:) Käytätkö muuten jotain tiettyä muokkausohjelmaa kun muokkaat kuvia ja teet kollaaseja? Itselläni picmonkey on tähän saakka ollut se jota on tullut käytettyä, mutta voisihan sitä jo siirtyä johonkin uuteen:p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih voi kiitos ja tervetuloa lukemaan! :) Käytän kuvanmuokkausohjelmana Adobe Photoshop CS5:tä tai välillä sen "pikkusiskoa" Photoshop Elementsiä. Muista ohjelmista (varsinkaan ilmaisista) en osaa oikein vinkata, kun olen aina ollut ihan photarityttö ;) Nitä siis kuitenkin suosittelen lämpimästi :)

   Delete
 5. Mitä kaikkea ruokaa olet pennullesi antanut ja mistä ne hankit? Mitä merkkiä nappulat ovat?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kennelistä saadut nappulat ovat Royal Canin Chihuahua 30 Junior, ja niitä annan nyt yhtenä tai kahtena ateriana päivässä. Muina aterioina olen antanut tähän mennessä naudan ja kalkkunan jauhelihaa, broileria (paistettuna), lohta (soseena), naudan mahaa, lihaisia possun kylkiluita, poron luita, raejuustoa sekä kasvissosetta (lihan kanssa yhdessä). Välillä lorautan ruuan sekaan pienen tilkan pellavansiemen- tai oliiviöljyä. Herkkuina ovat olleet kuivatut kanankaulat, broilerin ja ankan rinnat (kuvissa näkyvät valkoiset pussi) sekä sonninsudit, puruluiden yms. lisäksi. Tähän mennessä Midi on syönyt ihan kaiken mitä olen sille tarjonnut, eli nirsous on tästä herrasta kaukana minun onnekseni! :)
   Liha-jutut olen ostanut Pukinmäen Murren Murkinasta, jossa on todella hyvä valikoima sekä auttavaiset myyjät. Muita herkkuja olen ostanut Mustista&Mirristä sekä All Fur Dogzista. Naudan jauhelihaa ja broileria olen ostanut ihan S-marketista (ostin näitä ensimmäisinä viikkoina), mutta Murresta saa edullista rasvaista jauhelihaa ja sieltä tulen sitä jatkossa ostamaan :)

   Delete
 6. Voin suositella myös lempimuonaa ja vauhtiraksua, jotka toimittavat ruokia. Olet onnekas jos sinulla on tilava pakastin. :) Eikä tuota broileria tarvitse turhaan paistaa!
  Lisäksi luista hyviä on kanankaulat, siivet ja possun rintarusto. Ovat melko pehmeitä ja siksi hyviä. Muista myös sisäelimien antaminen noin kerran viikossa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lempimuona ja Vauhtiraksu ovatkin vilahtaneet Googlessa etsiessäni ruokaan liittyviä juttuja. Hyvä tietää, että ne myös ovat toimivia :)
   Kanankauloja ja -siipiä olisin ostanut jo edellisellä kerralla, mutta pienet pakkauskoot olivat valitettavasti loppu. Sisäelimiäkin aion ostaa, varmaan jo seuraavalla ostosreissulla :) Pakastin ei ole mikään supertilava, mutta siellä onkin tällä hetkellä vain koiranruokaa sekä minulle marjoja :D

   Delete
 7. Täälläkin suositaan lempimuonaa, sen kautta kun saa kätevästi ostokset kotiinkin asti. Ei voi moitteen sanaa sanoa ja kuskikin on ihan symppis. :)
  Välillä toki harmittaa jos jokin tuote on juuri tilaushetkellä loppu.

  Onko muuten vaikea arvioida noin pienen koiran ruokamääriä? jos päivittäin vielä ruokkii useamman kerran niin kerta-annoksen on pakko olla todella minimaalinen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyykin tosissaan tutustua tuohon lempimuonaan, kun sitä näin kehutaan! :)
   Ruokamäärän arviointi on vähän haastavaa ollut, varsinkin Midin ruokahalu tuntuu olevan ihan loputon! Varmasti söisi kokonaisen lehmän, jos jättäisin tarjolle :D Pikkuhiljaa ollaan löydetty se sopiva määrä, ainakin toivon niin :) Ton pentueen hauvat olivat jo aika isokokoisia koitiutumisen aikoihin, joten sekin vähän vaikuttaa arviointiin :)

   Delete
 8. Ihan kivan näkösiä purnukoita!
  Onko ihan hullua kysyä, mitä materiaalia nuo on? :D

  ps. käyhän vierailulla, kultainenlintu.blogspot.fi !(:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Purkit ja kannet ovat lasia, ja kansissa on muovitiiviste :)

   Käyn kurkkaamassa myös sinun blogisi! :)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved