Weekend outfit 9/01/12

03/09/2012


Takki Zara, paita COS, farkut Dr. Denim, huivi Stockmann
kengät Converse, laukku LV, kello Michael Kors

Tässäpä vielä esittelyyn rentoa asua, jonka kanssa viipotin menemään kaupungilla lauantaina. Missiona oli kiertää taas muutama eläintarvikekauppa, ja tulevalle hurmaajapallerolle löytyikin tiukan seulani läpäiseviä leluja :) Lisäksi pyörähdin Iittalalla reklamoimassa mystisesti lohjenneesta Hot Cool -lasista ja ostamassa muutaman Jars-purnukan keittiöön.

Tuo takki on kyllä ollut yksi viime talven parhaista ostoista, ja vaikka sen erittäin zaramainen hinta kirpaisikin kassalla, niin olen erittäin iloinen, etten jättänyt sitä kauppaan roikkumaan! Takki on myös erittäin monikäyttöinen sen irroitettavien osien vuoksi: lämpimämmälllä säällä voi irroittaa sekä karvakauluksen että teddy-vuoren, niin ei näytä ihan pohjoisnavalta tulleelta!

Mutta nyt paluu maanantain arkeen ja mars töihin! Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! ♥


//Here's the outfit of Saturday! I spent the day running some errands: bying toys to my furry friend and some Iittala stuff to my kitchen.
Gotta love the Zara jacket (though it was a bit overpriced) and it's variety - thanks to the removable lining and collar.
But now, back to the reality and off to work! Have a nice week everyone! ♥

8 comments:

 1. Voi vitsi, onpa kiva takki! Oon iteki ettiny just jotain ton tyyppistä, mut niinkun sanoit niin ne Zaramaiset hinnat pistää ottaa vähän takapakkia :P Niin ja näin instagramissa kuvan sun suloisuudesta ja meinasin kuolla! Onko se tipsu? Noin pienestä hankala sanoa, mutta meidän tipsu näytti pentuna melkein samalta, niin siksi jäin miettimään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yritin kanssa talvella etsiä samanlaista mutta vähän kivemmalla hinnalla; etsintä ei tuottanut toivottuja lopputuloksia joten nöyrryin ja kiikutin tuon Zaran kotiin... :D
   Hih, herra on pk chihuahua! Nuo pikkuhauvat on kyllä tuossa iässä kaikki aika samannäköisiä, suloisia ja syötävän söpöjä ;)

   Delete
 2. Sulla on tosi ihana blogi! <3 :)

  ReplyDelete
 3. http://lililii.blogspot.fi/2012/09/i-love-your-blog.html?showComment=1346741111500

  :))

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved