200th blogpost!

01/09/2012


Heippa ihanaiset! Tänään on monta syytä olla iloinen, sillä:

- sain I love your blog -tunnustuksen sekä Tarulta että Caralta! Kiitos tästä molemmille ♥ Tällaiset ilostuttavat aina, ja on ihana tietää, että omat kuvat ja tekstit voivat olla inspiraationa toisille!

- kahden viikon päästä jaloissani vilistelee alle yhden kilon verran täyttä rakkautta! Kuten Instagramissa seuranneet jo tietävät, olen vihdoin löytänyt elämäni rakkauden eli koiravauvan, enkä malttaisi odottaa herran kotiutumista lainkaan! Tekin pääsette tutustumaan herraan, kunhan hän on asettunut aloilleen :) Tällä viikolla onkin kierrelty ahkerasti eläinkauppoja ja valmistauduttu herran saapumiseen ostelemalla ruokakuppeja, leluja, taluttimia, herkkuja... Tämän viikonlopun ohjelmassa on myös vihdoin saada luettua rästissä olleet hauva-kirjat läpi.

- tämä on Happy daysin kahdessadas blogipostaus! Superkiitokset kaikille seuraajille ja kommentoijille, kliseisyydestä huolimatta uskallan sanoa, että te teette tästä kaiken ajan arvoista ja annatte kommenteillanne monta hymyä päivään :) Toivottavasti jaksatte seurailla jatkossakin ja jätätte paljon kommentteja! ♥ Myös postaus-ideoita saa heitellä ilmaan aina ja pyrin totetuttelemaan niitä parhaani mukaan.


Omasta puolestani haluan antaa tämän post it -lapun seuraaville blogeille, joiden päivityksiä odottelen innolla joka kerta (ja jotka ovatkin ehkä jo saaneet tunnustuksen, mutta eipä se varmastikaan haittaa!):

In my ballerines
Jonnamaista
Kristina
Lili's
Preppy casual

Näiden blogien lisäksi maailmaan mahtuu tietenkin valtava määrä inspiroivia blogeja! Kiitos myös kaikkien niiden kirjoittajille :) Tässä vielä tunnustuksen mukana tulleet ohjeet: 1. Kiitä bloggaajaa linkin kera keneltä tämän sait 2. Anna tunnustus 5:lle suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla 3. Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi 4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta vaikka se onkin kerrottu vain post in -lapulla, ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin :)


//Hello lovelies! I have so many reasons to be happy today:
- I received "I love your blog" acknowledgments from two lovely ladies, Taru and Cara!
- in two weeks I have my puppy at home! Those who follow me on Instagram have already seen him, but I promise the rest will meet him as well after Mr Puppy has come live with me.
- this is the 200th blogpost of Happy days! Thank you (=kiitos) so much for following and leaving comments, hopefully you keep on doing so in the future as well :)

4 comments:

 1. Voi vautsivau, kiitos ihan mielettömästi tästä! :) Post-it lapulla tai ei, onpa suuri kunnia saada tällainen kiva pieni tunnustus! Hauska juttu, kun mietiskelin aiemmin tarttuvani tähän haasteeseen, niin sinun blogisi löytyisi myös omalta listaltani hih :)

  Ps. Se pikkuriikkinen rakkauspakkauksesi Instagramissa oli aika suloinen.. ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, ole hyvä vain! :> Mennäänkin sitten vissiin ihan sopivasti ristiin näiden meidän blogien kanssa, heh ;)

   Ja voi että, luonnossa se pallero oli vielä hurmaavampi! <3

   Delete
 2. Sulla on tosi kiva blogi. :) Liityin lukijaksi!

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved