Paris photo diary part 5

05/09/2012

Vieläkö jaksatte Pariisi-kuvia? Jos ette, niin skipatkaa tämä ;)

Last photos from our trip to Paris! These photos don't really have a theme, just randoms from here and there. During our trip we visited ie. le château de Versailles (oh boy what queues!) and had a Saturday night picnic next to la Tour Eiffel. We had a blast at our picnic! When you step away from the line Trocadero - Champ de Mars, you're able to sit in a park less than 50 meters from the tower but still be bothered by no one! The tower sparks on the hour from nightfall until 1 am (15 minutes at a time).


1. Carrousel Venitien, Pl. St-Pierre
2. Twinkle twinkle!
3. At Rue Lepic, Montmartre
4. My favourite french dessert, crème brûlée! Oh I could die for you...
5. Sweaty and tired in Versailles
6. Place du Carrousel
7. Yummy yummies in Quartier latin
8. Estelle's cafe
9. A boulangerie in Marais
10. The post card picture of the trip
11. Long arms by the Seine

16 comments:

 1. ihanaltä näyttää! pitääkin napata kaikki pariisi-vinkit ja inspiraatiot talteen kun ite sinne maaliskuussa suuntaan ensimmäistä kertaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kiva jos näistä mun höpinöistä on jollekin iloa :) Ihanaa reissua! ;)

   Delete
 2. Ai että ihania kuvia :) Tykkäilen tosta erityisesti, missä sulla on nude hame päällä <3 oih !!
  Pitäis piakkoin varata kevääksi lentoliput pariisiin, ylppärimekkohankintaa varten ! hih. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos kiitos! Tuo hame oli kyllä kovassa käytössä reissussa, ihan täydellinen noihin sääolosuhteisiin! Ja Pariisi on aina hyvä idea, varsinkin jos keksii jonkin uskottavan "tekosyyn" reissulle ;) Eli lippuja varaamaan, mars!

   Delete
  2. :) no, matkaseura vielä pohtii rahatilannetta, että sitä odotellessa ! Mutta toivottavasti pääsen pian varailemaan.. Ja tekosyitähän aina keksii :D hehe. Mutta tosiaan, pitäis oma nude hame maxi tai lyhyempi löytää !!! mutta kun niitä ei oikeen oo näkyny :/

   Delete
  3. Kyllä se matkaseurakin siitä taipuu, kun vähän esittelet kuvia ja kerrot mitä kaikkea mahtavaa Pariisissa voi tehdä ;)
   Tänä vuonna ei kyllä Suomessa varmaan hamosia paljon enää tarvitse, että toivottavasti sitten ensi kesään mennessä on tärpännyt! :)

   Delete
  4. Taipuu taipuu :)) Oisko sulla muuten mitään edullista mutta hyvää hotellia suositella ? Vaikka muutamaakin vaihtoehtoa ? Ois kiva saada vinkkiä :)

   Delete
  5. Itse olen ollut Ranskassa/muualla Euroopassa ja Pariisiissa aika monesti Ibis-ketjun hotelleissa (http://www.ibishotel.com/gb/home/index.shtml) ja niitä on Pariisissakin moooonta (me oltiin siis tällä kertaa tuolla 10emen Gare d'Est -hotellilssa). Huoneet on suht pieniä eikä mitään kummoisia, löytyy sänky, telkka, suihku/amme, pöytää, naulakkoa jne. (esim ei jääkaappia, mikä olisi tällä kertaa ollut todella tarpeen). Mutta ovat myös suhteellisen edullisia ja hyvien yhteyksien päässä :)

   Samaa Accor-hotelliketjua on myös nämä Ibis styles -hotellit, eli entiset All Seasonit. Niissä vähän enemmän tilpehööriä hinnan mukana ja vähän siistimmät hotellihuoneet: http://www.all-seasons-hotels.com/gb/home/index.shtml

   Delete
  6. Noi Ibis styles hotellit vaikutti lupaavalta :) Koska siellä saa 3 hlö:n huoneita :) ja oli sopivan edullisia. ISO KIITOS :)

   Delete
  7. No mut hei, hyvä jos nappasi! :)) Ole hyvä vain, mielelläni autan! :)

   Delete
 3. Onko tuo keltaseinäinen kahvilakuva Estelle's café:lta? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sieltähän se! Todella sympaattinen paikka :)

   Delete
 4. Upeita upeita kuvia! Voi kunpa itekin pääsisi pian tuonne! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kelly! :) Eikun vaan lentoja varaamaan ;)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved