Satin Zara trousers

08/09/2012Housut Zara, paita Massimo Dutti, kengät New Look, laukku Pieces

Lauantai-huomenta kaikille! Täällä nautitaan ihanan rennosta (ja pitkäunisesta) viikonlopusta ikuisuudelta tuntuneen työviikon jälkeen. Flunssa ei vielä ilmeisesti ole kokonaan heippoja sanonut, ja vaikka ihan kunnon yöunia on tullut nukuttua, on silti koko viikon puhti ollut hieman pois. Toivottavasti saadaan asia korjattua viikonlopun aikana! :)

Perjantaina töissä oli kuvan mukaista vaatetusta päällä. Zaran housut ovat suhteellisen tuore tapaus, ja niiden kokojen perässä onkin sitten ravailtu ympäriinsä. Onneksi vihdoin tärppäsi, sillä nuo ovat ihan mahtavat! Pinta on vähän sellaista hassua mattaa, ei nyt ihan satiinia mutta vähän sitä muistuttavaa :D (kuulostaapa pelottavalta; satiinipöksyt...) Kaveriksi se vakio, eli Massimo Duttin silkkipaita, tietenkin.

Nyt ihanaa viikonloppua kaikille, minä lähden vähän karkuun äitin ja isän luo. Toivottavasti kaikilla on mukava viikonloppu! ♥


// Yay, it's weekend! I'm quite exhausted after the workdays, I guess this flu hasn't really said its goodbyes yet... Well, at least I know what I'll do this weekend: sleep and relax!
Here's the outfit I wore at work on Friday. I really like the Zara trousers, I chased the right size quite a long time, but finally found them. And with the trousers I wore Massimo Dutti silk shirt, what else...?
Now, have a nice weekend everyone! ♥

6 comments:

 1. Hitsi, olen tainnut etsiä noita samoja pöksyjä! Zarassa vaan pienet koot ovat tosiaan aina kiven alla, joten lopulta luovutin ja ostin vähän tummemman vaaleat housut :)

  Hyvännäköinen asu, ihanan raikas tällaiseen pimenevään syksyyn!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nojuu, mietin sitä ihan samaa aina: miksei Zaraan voisi suosiolla tilata enemmän niitä pieniä kokoja, kun ne loppuvat aina kesken! Nytkin oli kyllä 40 ja 42 housuja vaikka millä mitalla... No, onneksi löysin sitten lopulta, mutta ei tuota metsästystä kyllä joka kerta jaksa! :)
   Ja hih kiitos! Naureskeltiin töissä, kun huonekaveri oli kokomustissa ja itse olin tuollainen kokovaalea :D

   Delete
 2. Ihanat sävyt tuossa asussa, tykkään! :)

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved