Let me present to you...

16/09/2012






...Midi Romeo! Täällä on vietetty hyvin intensiivisiä hauva-päiviä, ja kerta toisensa jälkeen tuo poika osaa hurmata yhä enemmän! On myös erittäin fiksu tapaus, taluttimessa käveli heti alusta alkaen nätisti ja uusia juttuja oppii todella nopeasti. On se mun poika niin paras ♥

Tänään hurmuria oli tapaamassa loput perheestäni; ja äidin, isän sekä siskon kanssa täällä mun luona juhlittiinkin sitten ruoan, kuohuvan ja suklaan (Petris) merkeissä. Itse juhlasankari sen sijaan veteli autuaasti nokosia pesässään, jonka on ottanut vastaan erittäin innokkaasti (välillä hän on vähän liiankin innokkaasti hyppiessään mökin katolle...). Ensi viikolla ihmetelläänkin sitten kaikkea uutta; ratikoita, automatkoja, uusia karvakamuja... Myös Midin veikka saadaan kohta kuvioihin vakinaiseksi leikkikaveriksi, kun herran veli muuttaa samaan sukuun ;)

Jossain vaiheessa lupaan kirjoitella muutakin kuin hauvajuttuja, mutta tällä hetkellä elämän keskipisteenä on tämä sylissä tuhiseva karvapallo. Ymmärtänette varmaan ;)


// ...Midi Romeo! Here he is, my sweetheart! Last couple of days have been all about him. He's smart and wonderful, learns new things fast and easy. Today my parents and my sis visited us and we had a little celebration with food, champagne and chocolate (made by Finnish chocolatier Petri Sirén). Though the man of the hour was sleeping most of the time...
I'll try to post other than puppy related stuff as well, but you must realize this litte furryball is the centre of my universe now ;)

23 comments:

  1. Eeei, miten ihana herra! :) Ihan supersuloinen tapaus, ei voi muuta sanoa! Niin paitsi toivottaa onnea uudelle hauvamamille <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihii kiitos! On kyllä sellainen sydäntensulattaja ;)

      Delete
  2. Voi kun on sulonen vauva ! :)

    ReplyDelete
  3. Ihana pallero :)
    Täältäkin löytyy chihu-poika, tosin lyhytkarvainen tiikeriraidallinen versio :)

    ReplyDelete
  4. Voieiii, täällä sydän pakahtuu <3 Aivan ihana pikkuherra! Toivottavasti häntä nähdään paljon jatkossakin, hih :) Onnea mammalle ja ihania pentuhetkiä sinne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi kiitos! <3 Kyllä täällä mammankin sydän pakahtuu monta kertaa päivässä, nytkin herra tuhisee vieressä ja näkee jotain unta niin että nenä väpättää :) Ja lupaan, ettei jää herran viimeiseksi esiintymiseksi täällä ;)

      Delete
  5. Eihh kun en kestä ollenkaan! Jos mulla ois tuommoi nappisimmu niin en mä sais varmaan unta ollenkaan ku vaan tuijottaisin toista tunnista toiseen! Täältäkin onnea selkeästi ylpeälle mammalle ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, no ei täällä kauheasti ole nukkuttukaan - se tosin ei johdu nappisilmien tuijottelusta vaan siitä, että herran mielestä 5-6 tunnin yöunet on ihan riittävät ja sen jälkeen pitäisi taas alkaa peuhaamaan :D Hyvähän se on palleroisen kun nukkuu päivässä noin sadat päikkärit ;)) Mutta kiitos! Vaikka mamma onkin vähän väsynyt, niin myös toodella ylpeä ja onnellinen! :)

      Delete
  6. omygod, so cute and those treats yumm!!!


    www.double-pizzazz.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. He's quite a charmer, isn't he? ;) And oh, those are the best chocolates ever, I'll never look the "regular" chocolate the same...!

      Delete
  7. Eikä, mikä murunen siellä <3 <3 Ihana toi palleron "sänky", mistä olet sen hankkinut?

    Koira on parasta mitä elämässä voi olla, joten nauti siellä pikkuisestasi <3 <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihii :) Pesä on siskoni virkkaama, parista kerästä matonkudetta. Halusin vauvalle jonkun suojaisan piilopaikan, eikä kaupoista tuntunut löytyvän sekä kivan näköistä että kivan hintaista.
      Ja kiitos, nuo palleroiset ovat kyllä niin ihania! Teidänkin pallero on niin mahtava postauksista päätellen! :))

      Delete
  8. Voi, mikä mieletön söpöliini!<3 Ihana nappisilmä!:)

    ReplyDelete
  9. Voi että miten ihana pieni! <3

    ReplyDelete
  10. Oi mikä pikkumies! Itselläkin 3,5v. chihuneiti ja hirmuinen koiravauvakuume :). Paljon ihania hetkiä naperon kanssa :)!

    ReplyDelete
  11. Aaawwww <3

    http://lilyhlife.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  12. hän on vaan NIIN ihana <3 kun muutan takaisin Suomeen, voin toimis lapsenvahtina milloin vaan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih pitääkin pistää korvan taakse, odota vaan niin ilmestyn joku ilta oven taa ihan hermoromahduksen partaalla ;)

      Delete

© Happy daysAll rights reserved