Parka perfection

23/02/2012


Olen löytänyt tämän kevään rakkauden (taino, yhden niistä monista)! Ihan viattomasti piipahdin eräs päivä Zarassa töiden jälkeen, koska en ollut siellä pitkään aikaan käynyt. Heti ovien vieressä minua tuijotti tämä vihreä kauneus; tuo karvareunus oikein kutsui luokseen pehmeällä ulkonäöllään... Hintalappua vilkaistuani en kuitenkaan enää ollut niin innoissani, mielestäni tuote oli taas Suomen Zaran tyyliin hieman ylihinnoitelteltu.

Mietin kuitenkin koko illan tuota takkia ja yritin etsiä kaikista mahdollisista putiikeista vastaavanlaista mutta edullisempaa. En löytänyt. En myöskään meinannut saada unta, kun mietin takkia. Ihan naurettavaa! Nielin siis tappioni ja kävin ostamassa tuon seuraavana päivänä lounastauolla - onneksi menin heti, sillä takeista oli enää yksi omaa kokoani jäljellä!

Nyt sitten olenkin ollut erittäin iloinen näistä plussa-keleistä ja uudesta takistani, joka on siis ihana. Karvareunus samoin kuin pörröinen vuori ovat irroitettavia, joten kehtaa tällä mennä myös kesällä. Loving it!

// Found this amazing parka jacket from Zara the other day! Didn't buy it at first, but when all I could think about was this jacket, I had to buy it (though it was bit overprized as Zara products here in Finland often are)... Now I'm happy as a... well, really happy and I looooove it!

8 comments:

 1. Ää toi karva, kelpais tännekin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on ihana, pehmeä ja pörröinen! :)

   Delete
 2. ihana ! toi on varmaa tosi samanlainen ku se minkä rosa osti vuos sitten abiristeilyltä.. maksoko joku 120e ? oliks noit beigeinä ? haluisin tollasen beigen 8)

  ReplyDelete
  Replies
  1. eiksookkii! ainakaan suomen zaran sivuilla ei näkyny kun toi vihreä (http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/fi/en/zara-S2012/190033/632130/PARKA%2BWITH%2BDETACHABLE) :( beiga tuommoinen kuulostaisi kyllä myös aika kivalta! :--)

   Delete
 3. ei vitsi oon kans haaveillu tosta parkasta! tuohan on ollut zaran valikoimissa jo aika pitkään, mutta tosiaan hieman turhan kirpaisevan hinnan takia en ole ostanut sitä :/ mutta on se kyllä aivan ihana

  ReplyDelete
  Replies
  1. juu, hieman kirpaiseva hinta tuollaisesta "perustakista" - ihan zaran tyyppistä! en ymmärrä miksi siellä useat jutut on niin ylihinnoiteltu? :o

   Delete
 4. Tuo on todella ihana!! Katselin noita myös Zarassa :)

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved