Ihmeaine

19/02/2012Aloitin Lontoon matkan jälkeen tehotalkoon kynsieni ja kynsinauhojeni kaunistamiseksi. Kynteni ovat olleet jo vuosia huonossa kunnossa - tragedia alkoi sinä päivänä kun tein ensimmäisen työvuoroni kaupan kassalla. Vaikka kassatyötä en ole enää moneen vuoteen tehnyt, eivät kynsiraukkani ole elpyneet siitä.

Siskoni on saanut hyviä tuloksia aikaan Artdecon Intensive Nail Treatment -tuotteella, mutta tuota kyseistä ainetta ei valitettavasti Suomesta oikein saa. Niinpä katsastin Sokoksen ja Stockmannin valikoimat, ja päädyin Mavalan kynsiseerumiin. 

Ja nyt testiviikkojen jälkeen voin todellakin suositella tuotetta! :) Ennen kynnet lohkeilivat, liuskottuivat eivätkä millään ehtineet kasvaa pituutta ennen kuin napsahtivat poikki. Nyt, kuten kuvastakin näkyy, kynnet ovat saaneet pituutta eivätkä liuskotu juuri lainkaan! Kynnen pinta on myös tasainen, eikä värillistä lakkaa tarvitse laittaa enää sen vuoksi, että kynnet pysyisivät kasassa. Itse levittelin tätä kahden viikon ajan joka ilta nukkumaan käydessä ja sen jälkeen parina iltana viikossa, silloin kun kynsissäni ei ollut muuta lakkaa.

Ja jottei väärinkäsityksiä synny, kerrotakoon että seerumi ei taio kuvassa näkyviä ranksalaisia manikyyrejä :D Ne jouduin tekemään ihan itse...

// My nails have been in a bad condition for years, but now I have managed to revive them. Thanks to Mavala's Nail Serum! I can really recommend this product, I used it daily for two weeks and I'm loving my nails now :)

10 comments:

 1. Tuota täytyykin kokeilla! :) Olen itse löytänyt Mavalalta melko vastaavanlaisen tuotteen, nimittäin kaksivaiheisen Nail Shieldin. Sekin toimii ihan ookoosti, mutta sen suhteen joutuu ehkä näkemään enemmän vaivaa kuin tuon seerumin kanssa. Nail Shieldeistä olen tehnyt postauksenkin: http://howhighistoohigh.blogspot.com/2011/11/mavala-nail-shield.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. tuohon kaksi-vaiheeseen aineeseen en olekaan itse vielä törmännyt! pikaisen vilkaisun perusteella tuo mava-flex tuntuu hieman helppokäyttöisemmältä, illalla huiskii vaan vähän sinne sun tänne :) tässä mava-flexissä on kyllä hinta-laatu -suhde mielestäni kohdallaan, kun purkin hinta on alle 15 euroa ja todella riittoisaa!

   Delete
 2. Pitää ostaa jos toi on niin ihmeainetta kun sanot :D Mulla kynnet liuskottuu raivostuttavissa määrin. Paljon puteli makso?

  ReplyDelete
  Replies
  1. suosittelen ainakin kokeilemaan! :) puteli maksoi noin 10 euroa, eli suhteellisen edullinen! on vielä riittoisaa kuin mikä, musta tuntuu ettei putelin sisältö ole vähentynyt yhtään vaikka olen lätrännyt sillä vaikka kuinka :D

   Delete
 3. Siis onks toi oikeesti sun käsi? :DDD Mahtavia tuloksia! Mul ois vielä projektia noitten kynsinauhojen kanssa...
  -hoo

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo, kyllä se ihan mun käsi on :DD bevitaa kynsinauhoihin, auttaa! ;)

   Delete
 4. Oioi, täytyypä testata! Kiitos vinkistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. oleppa hyvä :) kiva että vinkistä innostuttiin!

   Delete
 5. Pakko kokeilla omiin liuskottuviin kynsiin! Luulin että kynsikuva oli Mavalan mainoksesta, eli hyvin on näyttänyt toimivan!
  Ja todella kaunis manikyyri!
  Heidi

  ReplyDelete
  Replies
  1. en ihan kehdannut laittaa muiden nakkisormia esittelemään testituloksia, mutta hienoa että mun nakit menevät jo käsimallin sormista ;) ja kiitos!

   Delete

© Happy daysAll rights reserved