Tammikuun parhaat

01/02/2019


Stockmann-kuvan otti Jenni

1. Poikaystävän syntymäpäivät ja sen kunniaksi date night ravintola SPISissä. Söimme pitkän menun, jossa tuli keittiön tervehdykset mukaan laskettuna yhteensä 13 annosta tarjolle – voin kertoa, etten ole hetkeen ollut näin ähkynä! Ruoka oli todella hyvää ja meillä oli ihana ilta. Olemme kuitenkin virallisesti mummoutuneet/pappautuneet, sillä lähdimme ravintolan jälkeen kiireesti kotiin nukkumaan (noin kello 22).

2. Kolmipäiväinen työviikko Asennemedialle. Tein joulukuussa Asenteelle tavallista enemmän töitä kiireajan vuoksi, ja nyt tammikuussa tiputimme työpäiväni kolmeen päivään viikossa. Vaikka puuttuvat työtunnit näkyvät tietenkin laskutuksessa, on kolmipäiväinen viiko ollut i h a n a ! Olen ehtinyt käydä päivisin treenaamassa, hoitaa ruokakauppareissut, siivoukset ja kokkailut. Lisäksi olen ehtinyt tehdä muita työprojekteja sopivan rauhallisella tahdilla ja silti pitää viikonloput vapaina töistä.

3. Aamiainen Stockmannin näyteikkunassa. Olen tehnyt Asenteen kautta monta vuotta töitä Iittalan kanssa, ja sain kutsun syömään Stockmannin näyteikkunaan Asennemedian 4-vuotissyntymäpäivien aamuna. Näyteikkunaan asetettu pöytä oli katettu ihanilla uusilla Raami-sarjan astioilla, joita pääsin hivelemään livenä ensimmäistä kertaa. Oli muuten pelottavaa, kuinka nopeasti unohti ystävien kanssa jutellessa olevansa siinä ikkunassa koko Helsingin pällisteltävänä.

4. Ihana lauantaiseikkailu Kasvitieteellisessä puutarhassa. Lähdin viime viikonloppuna yksikseni lauantai-iltapäivänä istumaan ja ihmettelemään Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan kasvihuoneisiin. Ihana viidakkotunnelma ja sopiva lämmin ja kostea ilma tekivät niin hyvää ulkona riehuvan lumpyryn keskellä. Museokortti on paras keksintö, kun mahdollistaa tällaiset matalan kynnyksen käynnit!


Tammikuussa myös

julkaisimme Idan uuden ulkoasun, joka olikin työstetty jo puoli vuotta (mutta edelleen muutama bugi jaksaa kiusata)
kuuntelin vihdoin loppuun Yuval Noah Hararin Sapiens-kirjan
katsoimme Tuntemattoman sotilaan Yle Areenasta – olen nähnyt sen aimmin jo elokuvana, mutta olin silti ihan rikki jokaisen jakson jälkeen

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved