Helmikuun parhaat

28/02/2019

Helmikuu sujahti ohi aivan huippunopeaa – huomenna on jo maaliskuu! Uskaltaako tässä alkaa jo hieman tunnustelemaan kevään tuloa? Helmikuu oli aika hyvä kuukausi, ja nyt viimeisenä päivänä on suht energinen ja odottava olo tulevaan (jos ei huomioida eilen iskenyttä raivoflunssaa). Tässä listattuna pari tämän kuun top-asiaa.

1. Helsinki-päivät poikaystävän kanssa. Heti kuun alussa Kuisma järjesti mulle treffipäivän, jolloin kävimme muun muassa Allas Sea Poolilla uimassa ja saunomassa, lounaalla Engelissä, Hakasalmen huvilassa ja ekaa kertaa Oodissa. Olemme haaluilleet myös kaupungilla aurinkoisina viikonloppuina kirppiksillä ja kahvilla. Helmikuussa kävimme myös Tamminiemessä ja Heurekassa (vaikka menikin Vantaan puolelle).

2. Olen helmikuussa innostunut keittiössä ja kotona oikein kunnolla, ja alkanut toteuttaa yhä enemmän tässä postauksessa antamiani lupauksia. Olen muun muassa innostunut kasvattamaan omia ituja välttääkseni turhaa pakkausmuovia ja hiilijalanjälkeä, puristamaan mehuja ja tekemään kauramaitoa keittiöharson avulla ja ottamaan talteen vihannes"jätettä" omaa kasvislientä varten. Kauppareissuilla olen helmikuussa saanut vähennettyä pakkausmateriaalien määrää huikeasti suunnittelemalla etukäteen ja ostanut uutena vain ruokaa (vai ostinko yhden käsirasvapurkin, en muista varmaksi). Saattaa kuulostaa monelle aika hippimeiningiltä, mutta itse nautin suunnattomasti, kun keksin uusia tapoja elää vähän ekologisemmin ja pidän kaikesta pienestä puuhastelusta esimerkiksi keittiössä.

3. Kävin ystävieni kanssa tervehtimässä ja tutustumassa meidän kouluporukan ensimmäiseen pienokaiseen! Vasta 2,5 viikkoisena niin pieni ja söpö – ja ihan hullua, että mun ystävä on nyt äiti! Tämän ja ystävänpäivän vuoksi olenkin muistellut aika paljon menneitä kymmentä vuotta, lämpimin ja ihanin tuntein.

4. Tammikuun työkiireiden väistyttyä olen innostunut taas urheilemaan ihan kunnolla. Käyn muutaman kerran viikossa salilla, ja lisäksi vaihtelevasti joogassa ja uimassa. Vaikka olenkin mestari keksimään tekosyitä urheilun skipaamiselle, olen nyt ihan aidosti ollut innoissani lähdössä nostelemaan painoja ja muuta. Kreisiä.Helmikuussa luin myös nämä hyvät jutut:

Jarnon kertomus opintiestään ja saadusta avusta
Idan tekstin arkisten rutiinien keskeyttämisen tärkeydestä sekä
Reetan jutun pienistä asioista ja isoista muutoksista

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved