Välipäivinä

27/12/2018Välipäivinä maailmassa aika kuluu jotenkin aivan eri tahtia. Tänä vuonna varsinkin joulu itsessään on tuntunut erityisen pitkältä, ja viimeistään nyt välipäivinä olen aivan ulalla viikonpäivistä ja siitä, onko tänään vielä pyhä vai arkipäivä.

Jotain tilanteesta kertoo se, että olin lähdössä juhlimaan uutta vuotta jo sunnuntai-iltana – kunnes minulle kerrottiin, että vuosi vaihtuu vasta maanantain ja tiistain välisenä yönä. (Mikä tarkoittaa tietenkin sitä, että minulla on vielä lähes viikko lomaa!)

Meidän joululoma on sujunut tähän mennessä varsin leppoisasti. Perjantaina ajoimme työvuorojen jälkeen Kuisman perheen luo Naantaliin, jossa olimme joulupäivän aamuun asti. Silloin ajoimme minun vanhempieni luo Lahteen, jossa edelleen olemme. Naantalissa aika kului ulkoillen ja kauniista pakkaspäivistä nauttien, täällä Lahessa olemme lähinnä köllötelleet sohvalla ja saaneet vihdoin yhden Domus-tuolin puoli vuotta kestäneen kunnostuksen päätökseen.

Viikonloppuna on aika suunnata takaisin kotiin Kallioon, ja nauttia muutamista lomapäivistä kotosalla. Ainoa tehtävä to do -listallani on ensi vuoden printattavan seinäkalenterin saaminen julkaisukuntoon.

Ihania välipäiviä kaikille teille!

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved