Vuoden tuoksu: Byredo Inflorescence

21/03/2017



Olen aina halunnut olla se henkilö, jota viereen istahtaessaan tai toista halatessaan saa hymyn huulille – hurmaavan tuoksunsa vuoksi.

Vuosien varrella olen kokeillut kaikenlaisia tuoksuja, löytämättä niitä oikeita. Haluan, että tuoksu on, mutta en halua sen huutavan liian kovaan ääneen olemassaolostaan. Tiedättekö sellaisen miellyttävän tunteen joka tulee, mutta sen syytä tai kohdetta ei osaa oikein osoittaa?

No juuri sellaisen tuoksun halusin uuteen, bosslady-elämääni.



Löysin vihdoin otollisen hetken, ja marssin yhteen suosikkiliikkeistäni päällä maan (yhtään liioittelematta): Petit St Louisiin. Olen kirjoittanut tästä synnyinkaupunkini helmestä ennenkin, muun muassa täällä. Petit St Louis on nimittäin Suomessa ainoa, joka myy Byredon tuoksuja – ja Byredon tuoksuista aavistelin löytäväni uuden matchini.



Siellä sitten Heidin tuoksutarinoiden johdattelemana päädyin Inflorescence-tuoksuun, joka on raikas ja kevyt olematta liian valju. Inflorescencesta löytyy muun muassa ruusua, kieloa, jasmiinia, magnoliaa ja freesiaa, ja itse rakastuin siihen ensinuuhkaisulla.

Graafikkona arvostan tietenkin myös uskomattoman tyylikästä pakkausdesignia. Ja entisenä asiakaspalvelijana Petit St Louisin lämminhenkistä ja ystävällistä tunnelmaa sekä asiantuntijuutta tuotteissa.

Inflorescencen tuoksuinen loppuvuosi, olet tervetullut!


PS. Jos et pääse tai ehdi vierailulle lumoavaan Lahteen, niin ei hätää! Petit St Lousin verkkokauppa toimittaa kaikkialle Suomeen ja kauppa-auto aina silloin tällöin Helsinkiin!

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved