Kind for dogs

29/03/2017Iskin silmäni eräänä päivänä sosiaalisessa mediassa oikein harmoniseen vaaleaan kuvaan, jossa söpö luppakorva poseraa coolisti pedissään peikonlehden vieressä.

"Siis mitä, onko tää joku koirakauppa! Skandinaavisen minimalistinen ja tyylikäs koirakauppa?! Ei voi olla totta! Joku on juuri vastannut mun rukouksiin, joita en tiennyt edes esittäneeni!" ja sitten *klik klik klik*

Pienen tutkiskelun jälkeen sain selville seuraavaa: Kind for Dogs on suomalainen yritys, joka myy pohjoismaiseen makuun sopivia tuotteita sekä koirille että heidän omistajilleen. Ikäänkuin koirien lifestyle-kauppa. Heidän tavoitteenaan on luoda laadukkaita, kestävän kehityksen tuotteita, joiden tekijät on tarkoin valittu, ja jotka ovat kauneutensa lisäksi myös funktionaalisia käyttää.

Kindin valikoimasta löytyy vaikka mitä ihanaa – astiaihmisenä kiinnitin tietenkin huomioni ensimmäisenä upeisiin ruokakulhoihin. Myös nahkatuotteet näyttivät upeilta, samoin koirien pedit. Eikä Midi varmaan pistäisi pahakseen, jos saisi jokapäiväisen pesurumban jälkeen pyyhkiä tassunsa ihaniin vohvelipyyhkeisiin...

Jälleenmyyjiksi Kindin kotisivuilla oli listattu muun muassa TRE 8 (Mikonkatu 6, Helsinki), mutta myös Kindin oma nettikauppa pyörii.

Seuraavaksi alammekin Midin kanssa tiukat neuvottelut monsieurin lifestyle-tarpeista...


Kuvat: Kind kotisivut ja Instagram

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved