Graafikon elämää

09/04/2017Ihan salakavalan huomaamattomasti on jo huhtikuun 9. päivä.

Vasta hetki sitten viestittelin asiakkaiden projekteista, joiden työstön ehtisin ehkä aloitella siinä huhtikuun puolessa välissä. Siis se on ensi viikolla – hjälp.

Tämä kevät on todellakin vienyt meikä graafikon ihan mennessään. Mielenkiintoisia työprojekteja puskee ovista ja ikkunoista, ja aika monelle olen joutunut sanomaan aikataulusyistä jo ei. Haaveilen heinäkuusta, jolloin en tekisi yhtään mitään näihin liittyvää. Saa nähdä, miten onnistun.

Tällä hetkellä menossa on muutama logosuunnittelu ja yksi visuaalisen ilmeen ja nettisivujen suunnittelu. Tulevissa projekteissa samanlaisia tiedossa – niistä en voi tietenkään vielä kertoa, mutta aika makeita juttuja aika makeille tyypeille!

Kevään aikana olen ehtinyt jo muun muassa tekemään Janitan uudet nettisivut, avustamaan Jarnon nettisivujen teknisessä puolessa sekä suunnittelemaan koko visuaalisen ilmeen ja tuottaamaan teknisen toteutuksen Maian nettisivuille.

Young Lions Finland 2017

Ja ainiin, osallistuin myös elämäni ensimmäiseen luovan alan kilpailuun, Young Lions Finlandiin. Osallistuessani tein myös elämäni ensimmäiset mainokset – ura oman elämäni Don Draperina on siis alkanut. Ensimmäisen kierroksen tulokset tulivat torstaina, ja pääsimme (tiimikaverini kanssa) molemmilla töillämme jatkoon! Nyt olemme kahdessa kategoriassa shortilla eli top 5, ja toukokuussa saadaan kuulla lopulliset tulokset.

Jännittää muuten ihan törkeästi!

Mutta nyt ei muu auta, kuin jatkaa sunnuntaipäivää layouteja väsäillen. Pääsiäistä jo odottelen innolla: ihana neljän päivän putki kotona, kun voi vaan creata. (Ja syödä suklaamunia, tottakai.)

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved