Inspiraatiota Instagramista

14/03/2017

Näin luovan alan tekijänä etsin ja tarvitsen jatkuvasti inspiraatiota työhöni. Aiemmin Pinterest oli varmaan yksi tärkeimmistä inspiraation lähteistä, mutta viime aikoina Instagram on noussut kyllä hyvin tasoihin ainakin itselläni. Haen sieltä vinkkejä niin kuvaustyyleihin, stailaukseen, muokkaukseen kuin vaikka logonsuunnittelutyöhön. Blogimuijaksi seuraan suhteellisen vähää määrää, mutta sisältö on sitäkin laadukkaampaa.

Tässä viisi mun vinkkiä Instagramiin, toivottavasti tykkäätte!



@minutes.fi
Mitä lötyy: Sara Karlssonin ihania seesteisiä kuvia niin matkoilta, keittiöstä kuin kylpyhuoneestakin.
Kuvafeediä katsoessa mieli rauhoittuu ja askel kevenee aavistuksen verran.




@rubenhughes
Mitä lötyy: Kuvia niin Rubenin kotoa, matkoilta kuin kohtaamistaan ihmisistä. Feediä ehkä asteen verran vielä parempi on hänen Instagram Storynsa, jonka ehdottomasti suositten tarkastamaan.



@jasminhelmi
Mitä löytyy: Täydellisiä smoothiebowleja, kahvin tuoksua ja aamuhetkiä. Jasmin järjestää Helsingissä myös brunsseja, kuten varmasti monelle tuttua Best Things Brunchia. Ovat muuten ainoat smoothiekulhot, jota jaksan enää feedissäni katsoa!



@pepamack
Mitä löyty: Täydellistä asuinspiraatiota! Petra asuu Sidneyssä ja omistaa täydellisen vaatekaapin sisällön ja pettämättömän tyylitajun.



@houseofplants
Mitä löytyy: Kasveja! Paljon kasveja! Sekä ihania "crop himmeleitä", jotka ovat tämän lontoolaisen studion omia tuotteita.

4 comments:

  1. hei ihania nää !! rupesin seuraamaan kaikkia paitsi ensimmäistä - koska seuraan Saraa jo ! :D kiitos !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee mahtavaa että löytyi uutta tsekattavaa! :))

      Delete
  2. Oooo houseofplantsia on pakko alkaa seuraamaan :D Haaveilen ryhtyväni kasveilla sisustajaksi, jos vaan löydän lajeja, jotka osaan pitää hengissä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha! Mähän olen jo ryhtynyt, mutta ei ne kasvit silti ole hengissä pysyneet :D Eli se ei ole este! Eivaan, täytyisi varmaan vähän paremmin perehtyä tuohon hoitopuoleen, heh...

      Delete

© Happy daysAll rights reserved