Suosikit perjantaina

24/02/2017Nyt on aika hyvä flow. Töitä on ollut, muttei vyöryttävän paljon. Vapaa-aikaa on ollut, ja sillä monipuolista sisältöä. Olen tämän vuoden puolella pitkästä aikaa ehtinyt selailemaan, inspiroitumaan ja pohtimaan juttuja – kiitos yksityisyrittäjyyteni ja nelipäiväisen viikkoni. (Kerroin nelipäiväisen viikon huojentavista vaikutuksista jo tässä postauksessa.)

Tällä viikolla olen ehtinyt ihastua näihin:

– Pinterestin inspiraatiopommit. Listallani on niin monta personal project -asiaa, joita haluaisin tehdä tai kokeilla. Mistä löytää vain aika kaikkien niiden väkertämiseen!

– Mielenkiintoiset leikkaukset. Tyylini on edelleen boheemin minimalistinen, mutta kauniit leikkaukset vaatteissa kiehtovat aina. Onneksi Suomestakin saa jo vähän muutakin kuin sitä peruspaitaa! Kiertelen aina silloin tällöin suosikkikaupoissani katsomassa tarjonnan, mutta ihanaa kun nykyään ei ole sitä mennävuosien "pakko ostaa" ajattelutapaa. Välillä kauniiden vaatteiden ihastelu ruudultakin riittää, kaikkea ei tarvitse omistaa.

– Matkustus. Viime vuosi on oli yksi parhaista reissuvuosistani förevö, mutta tälle vuodelle ei ole yhtään lentolippua tai hotellia varattuna. Ei tosin ole kauheasti lomaakaan, se on varmaan se hinta tästä stressittömästä yksityisyrittäjyydestä... Samalla kiinnostelisivat kulttuuria pursuilevat suurkaupungit, mutta myös stressittömät pisama-lomat palmujen alla.

– Kauniit kengät. Paljaat nilkat ja sirot jalkineet kiehtovat juuri nyt, kun takatalven lumimyrskyt tukahduttavat jalkani talvikenkiin. Paksut korot olivat jo se juttu viime vuonna, ja ne kiinnostavat kyllä edelleen! Korkokengät ovat kyllä minulla yksi outo mysteeri: kaikki niissä kiehtovat minua suunnattomasti, paitsi niillä kävely.

– Pienet mokkalaukut. Päivä päivältä Chloen Faye -laukku näyttää yhä kauniimmalta. Ja päivä päivältä sen hinta kirpaisee sisäistä Roope Ankkaani yhä enemmän.


Pics: A poster a day, Pepamack, Ruben Hughes, Ewanika & Mija Flatau

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved