Jotain asioita minusta

09/02/2017– Pidän siivoamisesta, ihan totta. Välillä voisin sanoa suorastaan rakastavani sitä. Siivoaminen on minulle jokinmoinen meditointikeino, eikä konkreettinen ja paljain silmin nähtävä lopputuloskaan varsinaisesti haittaa. Mutta pyykkien ripustaminen, lattioiden moppaaminen ja roskien vieminen – niitä minä kyllä inhoan.

– Olen aika kriittinen itseäni kohtaan, välillä tuntuu että vähän liiankin. Muilta en odota läheskään niin suuria, mutta itseltäni kyllä. Asetan varsinkin työssä standardini kovin korkealle, ja sitten stressaan kun en mielestäni saavuta niitä. Onneksi minulla on kotona maailman paras tsemppari, joka osaa kertoa minun olevan hyvä hieman vähemmälläkin.

– En pidä ruusuista enkä gerberoista, enkä koskaan osta niitä kotiini. Sen sijaan suosikkikukkiani ovat syreenit, leinikit, pionit, anemonet ja valkoiset tulppaanit.

– Isäni asui ja työskenteli Saksassa ja Itävallassa 2000-luvun alkupuolella noin kymmenen vuoden ajan ja meillä oli siellä myös asunto. Tuona aikana lähes kaikki lomat vietettiin edes osittain siellä, ja varsinkin Etelä-Saksa on minulle kuin toinen koti. Kuitenkaan vuoden 2010 jälkeen en ole käynyt Saksassa (tai Itävallassa) kertaakaan, ja haaveilenkin jatkuvasti pienestä roadtripistä takaisin kotiseuduille.– En ole kesän jälkeen jaksanut käyttää oikein meikkivoiteita tai mitään BB-voiteitakaan. Varsinkin kylmällä ilmalla koen, että parempi vähän punakankirjava kuin kuivalta kraaterilta näyttävä nassu. Onnekseni olen päässyt nuoruusvuosien iho-ongelmista aika hyvin eroon, ja viimeisen vuoden aikana olen rohkaistunut kulkemaan ihan au naturelina jos huvittaa.

– Lempikirjojani ovat Pikku prinssi sekä Muumit ja suuri tuhotulva.

– Osaan aika harvoin pyytää apua, missään. En tiedä johtuuko tämä kasvatuksestani vai monista yksinasutuista sinkkuvuosistani, mutta avun pyytäminen (välillä ihan pienen ja mitättömänkin) on minulle jotenkin todella vaikeaa. Lisäksi koen että olen aika hyvä aika monessa asiassa, joten en varsinaisesti koe tarvitsevani apua esimerkiksi missään kotiin liittyvässä asiassa (en siis osaa pyytää apua edes avopuolisoltani, vaan rassaan itse putket, paklaan seiniin jääneet reiät, ompelen irronneet napit, vaihdan lamput, asennan langattomat netit ja printterit... you know).– Sipsit ovat suurin heikkouteni. Mutta samalla olen niiden laadusta ja mausta kovin kriittinen. Itse ostan aina Earth Controlin merisuola, balsamico & tomaatti tai Chipstersin Lastu merisuola.

– Haluaisin joskus taittaa kirjan. Minulla ei ole siitä mitään kokemusta, mutta kauniit kirjat houkuttelevat minua luokseen ja usein pysähdynkin ihastelemaan vain jonkin kirjan layoutia.

– Vaikka olenkin aikamoinen kahvifanaatikko, on minun myönnettävä herkistyneeni kofeiinille viime vuosina. En oikeastaan voi juoda kahvia arkisin enää puolen päivän jälkeen, ja jos juon niin se saa olla vain ihan pieni kupponen. Nyyh.


Että tällaista tänään!

2 comments:

 1. Onpa kivat hiukset ja ihana onnellinen hehku, kaunokainen :)

  Satu

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kiitos ihanainen <3 Kampaaja-ajasta juuri haaveilin, mutta hyvä että sen tarve ei näy ;)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved