Scent of birches – Happy midsummer!

23/06/2016Jes, se on täällä taas – nimittäin lempiaikani vuodesta! Kesälomaan on vielä muutama viikko, joten otan pienen juhannuspausen vastaan ilolla.

Aamulla hyppään tavaroineni autoon ja suuntaan kohti ihaninta ystäväporukkaa. Luvassa mainioimmat muutamat päivät, täynnä naurua, ruokaa sekä toivottavasti aurinkoa (ja mikä parasta: ei tietokonetta). Pääsemme testaamaan vasta-asennetun paljun ja saunomaan oikein kunnolla – tänä vuonna allekirjoittanut lupasi tarjota saunavihdan. Kotona onkin tuoksunut nyt muutama päivä aivan taivaalliselle, kiitos olohuoneessa nököttäneen ja vuoroin vessassa kylpeneen koivuvihdan.Juhannuksen juomaksi on tällä kertaa valikoitunut Hardys Nottage Hill Chardonnay, joka niin näyttää kuin maistuu kesältä. (Pakkauksen 1,5 litran koko on myös oikein sopiva kaltaiselleni maltilliselle maistelijalle!) Tämä chardonnay on sopivan kuiva, mutta silti runsas, raikas ja heldelmäinen. Sopii ihan täydellisesti menussa olevien savustettujen kalojen ja muiden herkkujen kanssa. Plus kesällä valkkari on ehdoton, koska se on viileää!

Mutta nyt.

Vielä viimeiset valmistelut kotona, sitten nukkumaan ja huomenna reippaana juhannuksen viettoon! Matkaevääksi olen varannut kirsikoita – ihan vain koska ei voisi kesäisempää olla. Ihanaa juhannusta kaikille!


Yhteistyössä Hardys

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved