Other things

24/04/2016

Olen kevään ajan työstänyt neljää pitkäkestoista projektia päällekäin ja lomittain, ja nyt ollaan loppusuoralla. Tänään itseasiassa avautui Natan uusi blogi, joka on ollut näistä projekteista epäilemättä suurin. Viikon päästä aukeaa Alisan uusi blogi, ja toivottavasti myös kaksi muuta projektia saadaan lähiviikkoina paketoitua.

Viikko sitten lauantaina tein ystävilleni hääkutsun viidessä tunnissa ja mietin, onpa kiva kun kaikki projektit eivät kestä useita kuukausia.

Ilmassa alkaakin olla havaittavissa pientä kisaväsymystä.Sen sijaan, että tekisin nytkin jotain mitä pitäisi tehdä, katselen kuvia viime lauantailta, jolloin tein silloinkin jotain ihan muuta.

Kuvat nähdessani ensimmäinen reaktioni oli ihan kauheita. Poikaystäväni yritti vakuutella toisin, mutta se taitaakin olla hänen velvollisuutensa. Nyt kun näitä olen jonkin aikaa katsellut, niin löysin jopa muutaman josta pidän.

Näissä kuvissa yhdistyvät kyllä monta lempiasiaani. Vapaapäivä, kevätaurinko, Eiran kadut sekä tämän hetken suosikkivaatteet. Vatsa täynnä parsarisottoa ja mielessä jo seuraava etappi, Café Succèsin korvapuusti.takki H&M
mekko Mango
kengät Nike
laukku Zara
aurinkolasit Ray Ban
kaulakoru Boutique Minimaliste


Ihanaa ja toivottavasti auringontäytteistä sunnuntaita kaikille!

1 comment:

  1. loppukiri vielä ja sit mennää syömää ja juomaa ja kippistelee! <3

    ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved