New challenges: HDS

09/07/2015Kerroin synttäripostauksessani tulossa olevista jännistä asioista. Enkä ehtinyt tulla edes sen jälkeen kirjoittamaan tänne ja tiivistämään tunnelmaa, kun nyt jo pääsen kertomaan, mistä ainakin osittain on kyse.

Palaan nimittäin syksyllä takaisin koulun penkille.

En oikein vieläkään usko todeksi, mutta aloitan elokuun lopulla graafisen suunnittelijan tutkinnon opiskelun Helsinki Design Schoolissa. Olen tästä niin innoissani, ja tuntuu, kuin miljoona palasta elämässä olisi loksahtanut paikoilleen. Vaikka en sinänsä odota kesän loppumista, niin odotan kyllä koulun alkamista!

Ainiin, mulla alkaa tänään myös l o m a.

Tämän kaiken kunniaksi taitaa kyllä poksahtaa Moët-pullo illalla, ihan parasta seuraakin kun on tarjolla. Huomenna suuntaamme tyttöjen kanssa viikonlopuksi Pärnuhun, elämä on hyvää.

Ihanaa tulevaa viikonloppua ja skål!

4 comments:

 1. Ihania suunnitelmia, kuulostaa mahtavalta! Löysin itsekin vähän aikaa sitten tuonne Helsinki Design Schoolin sivuille ja rupesin haaveilemaan kaikesta lisäkoulutuksesta... Jos nyt kuitenkin ensin nauttisi vähän aikaa tästä koulun loppumisesta :'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Emmi! :) Hehe, sulla ei kyllä ole kauaa vielä edellisen loppumisesta! Mulla on jo niin monta vuotta, että opiskelu on ajatuksenakin jo kovin ruusuista :D

   Delete
 2. Ihanaa, onnittelut! Täälläpä vähän samansuuntaisia ajatuksia tulevaisuuden varalle. Saapa nähdä miten lopulta käy :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Toivottavasti sullakin suunnitelmat toteutuu ja kaikki järjestyy hyvin! :)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved