Current mood: Vacation

19/07/2015Kukkuluuruu, mitä kuuluu! Lomamoodissa on vierähtänyt nyt viikko, ja se on kyllä näkynyt myös täällä blogin puolella. Kesälomalla olen aina antanut itselleni luvan ottaa lomaa myös blogista, sillä kuka nyt haluaisi nököttää koneella, kun voi mennä pitkin kaupunkia ja lukea kirjaa puun alla?

Viime viikonloppuna loma startattiin tyttöjen matkalla Pärnuun, joka ei mennyt ihan suunnitelmiemme mukaan (lähdimme reissuun toiveissa rannalla lötköttelyä, mutta vilposesta ja sateisesta säästä johtuen emme paistatelleet päivää aaltojen liplattaessa), mutta oli siitä huolimatta ihan huippu. Lisäksi olen vaellellut Helsingin kaduilla, yrittänyt napata iholle kesäpäivetystä, testaillut uusia ja vanhoja ravintola- sekä kahvilatuttavuuksia ja huomenna suuntaan päiväretkelle Tallinnaan.

Vielä on lomaa jäljella pari viikkoa, ja suunnitelmissa on saada myös ne päivät täytettyä kivalla puuhalla. Blogiin palailen lomien jälkeen taas hieman ahkerammin, mutta siihen asti kesäpuuhia voi seurata Instagramin (@idaeus) puolelta!

1 comment:

© Happy daysAll rights reserved