Weekend bliss

2014/10/06Mistä tietää, että takana on onnistunut viikonloppu? No tietenkin siitä, että saa kahtena aamuna syödä pannukakkuja, kilistellä ystävien kanssa brunssilla, loikoilla sängyssä aamulla kaikessa rauhassa ja herätä maanantaina aavistuksen pirteämpänä, mitä nukkumaan käydessään oletti. Kyllä jokaisen viikonlopun pitäisi olla tällainen!

Uuden viikon alkaessa olen myös huomannut, että blogi-into hieman heräilee myös. Sinänsä oivalliseen aikaan, kun ulkona vaan synkkenee ja varsinkin valokuvaus saa taas omat haasteensa. Mutta ehkä näistäkin esteistä selvitään, jos ei muuten, niin niiden pannukakkujen avulla... Kivaa alkanutta viikkoa kamut!

4 comments:

 1. Pannukakkujen voimalla selviää mistä vain. :P Jotenkin järkyttävää huomata, että aamulla herätessä ei enää olekaan valoisaa ja että pimeä on alkanut tulla yhä aikaisemmin. Huoh. En olisi ollut vielä valmis luopumaan kesästä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä, täälläkin on pimeys ihan yllättänyt...! Aika menee kuitenkin niin nopeasti, että onneksi kohta on taas kesä! :)

   Delete
 2. Oo ihanalle kuulostaa sun viikonloppu.. tuolla tavalla kyllä sielu lepää. Kunpa tollaisia viikonloppuja vaan olisi useammin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ollenkaan pistäisi pahakseni, jos tällaisia viikonloppuja olisi useammin! :)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved