Marble for my phone

18/10/2014

Ihanan rauhallinen viikonloppu taas tiedossa! Suhteellisen vauhdikkaan työviikon jälkeen oli ihana tulla perjantaina iltapäivällä kotiin - vastassa ovella odottivat sekä innokas karvakuono että uudet Marmori-kuoret puhelimeeni! Töistä nappasin vielä viikonloppulukemiseksi tuoreimman Divaani-lehden, ja ilta alkoikin näyttää jo erittäin hyvältä! :)

Kuoret ovat aiemmassa postauksessa esittelemäni Nunuco Design Companyn kuoret, jotka sain kiitokseksi pienimuotoisen yhteistyön merkeissä. Ne ovat vielä ihanammat livenä, ja ilostuttavat tätä marmori-fania kovasti!

Tänäänkin on tarkoitus ottaa aika iisisti ja nauttia vapaapäivästä. Aamua nautittiin pitkään ja hitaasti, ja saa nähdä mitä loppupäivänä sitä keksisi! Illan suunnitelmat ovat tosin menivät vähän mullin mallin, kun illanvieton toinen osapuoli lentelee edelleenkin jossain Atlantin yllä lennon myöhästyttyä yli kolme tuntia... Tällaista sattuu, mutta toivottasti muiden viikonloppusuunnitelmat ovat jo selvillä! Ihanaa viikonloppua kaikille!

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved