Faux fur jacket

14/12/2013
Takki Lindex, paita Zara, housut Dr. Denim, kengät Nike, laukku Pieces, pipo H&M, hanskat Part Two

Heippa vaan pitkästä aikaa! Edestakaisin säntäily jatkuu edelleen kalenterin ollessa ihanan täynnä sosiaalisia ohjelmia, mutta päätin tehdä aikaa myös blogille ja tulla esittelemään loppuvuoden (ja koko talven?) parhaimman hankinnan: tekoturkistakkini! Olen useana talvena katsellut ihastellen kaikkia pörröisiä takkeja muiden päällä, mutta vasta tänä talvena uskalsin sovitella sellaista ensimmäistä kertaa ylleni. Mieleiseni yksilö löytyi loppuen lopuksi Lindexiltä, ja sopivasti sain siitä vielä 30 prosenttia alennusta takkikampanjan vuoksi. Not bad! Oikeasti takissa on hieman pidempi helma, mutta minä käänsin sitä muutaman kymmenen senttiä ja ompelin parilla pistolla kiinni. Ja toimii vallan mainiosti!

Siskoni sanoi: Sun takki on niin pehmeän näköinen, että tekisi mieli halailla sua koko ajan! Voitte siis vain kuvitella, miten ihanaa siihen on olla kietoutuneena! Päivällä takki pääsi käymään kaupoilla kun huomasin unohtaneeni puolet meikeistäni kotiin (olen siis vanhempieni luona) ja tuli kiirus ostamaan tarpeita meikkipohjaa varten. Onneksi käytän tällä hetkellä nassussa Lumenen CC-voiteen ja Humektanin sekoitusta, joten suuremmilta katastrofeilta vältyttiin. Tosin kotiin jäänyt, maailman paras, Bobbi Brownin peitepuikko hieman harmittaa, mutta selvinen yhden illan ilman sitä... Kohta siis tulisi sujahtaa pikkumustaan (sekä karvatakkiin) ja suunnata ystäväni valmistujaisiin. Oikein mukavaa lauantai-iltaa myös teille kaikille!


//I looove my new faux fur, the softest and warmest of them all! The fight against the winter is on.

2 comments:

  1. Ihanan näköinen tuo musta karvatakki! Passaa sinulle tosi hyvin! Itsekin olen niihin hurahtanut ja niitä löytyy kaksin kappalein:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Nuo karvajutut on kyllä ihania, täältäkin löytyy takin lisäksi liiviä ja kauluria ja vaikka mitä... Niin lämpöisiä ja niin pehmoisia! :)

      Delete

© Happy daysAll rights reserved