White skirt

27/06/2012
Pitkästä aikaa asujuttuja! Tänään töihin vetäisin pitkän tauon jälkeen hamosen, mutta olisi kyllä kannattanut vielä odottaa, sillä jalat eivät todellakaan ole missään edustuskunnossa! (Toim. huom. minulla oli sukkahousut - siitä huolimatta.) Juhannus näkyy koivissani niin hyttysenpuremina kuin hyttysenpuremien rapsuttamisesta seuranneina mustelmina :D

No kuitenkin, hamonen on Lindexiltä ja siinä tuli mukana tuo söpö tekonahkainen tummanruskea vyö :) Tykkään kovin, ja hame on mitä oivallisin toimistovaate näin kesäisin, siitäkin huolimatta, että se rypistyy jo pelkästä katseesta. Toppi on ihan vaan Hennesiltä ja sen kaverina olivat Zaran navy-bleiseri ja Stockmannilta ostettu pehmeä huivi.

Nyt juoksen jääkaapille, sillä vatsa on kurninut jo viimeiset kolme tuntia :D (Taisi venyä ja paukkua juhannuksena pohjattomaksi kaivoksi) Sen jälkeen sohvannurkkaan Game of Thornes -maratonin ja käsipainojen kanssa, tuo ukkonen vähän pilasi hienot lenkkeilysuunnitelmani... Ihanaa keskiviikkoiltaa kaikille! :)

// White skirt and navy blue tops today. It's raining + lightning here in Helsinki so instead of jogging I'll just watch Game of Thornes :D Have a nice Wednesday everyone!

3 comments:

  1. Ihana asu ja aivan ihana tuohame :)

    ReplyDelete
  2. Kiitoskiitos! :) Hametta oli myös beigenä, mutta näin jälkikäteen olen hyvin iloinen ottaessani tuon valkoisen! :)

    ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved