Pretty Pieces

28/06/2012


Seikkailin yksi päivä lounastauolla vähän netin syövereissä, ja törmäsin sitten Piecesin sivuilla näihin kahteen i-h-a-n-u-u-t-e-e-n: beigeen nahkaiseen roinansyöjään ja pikkuiseen söpöön kaksiväriseen pussukkaan.

Vaaleaa isoa laukkua en edes omista, tämähän olisi ihan perfect. Cluthia ei tarvitse edes perustella, eihän? Mistähän saataisi minulle tällaiset omaksi? Huomenna olisi synttärit, ostaisikohan joku lahjaksi jos oikein nätisti räpsyttelisin? ;)

//Found these two adorable leather bags from Pieces while sufring during my lunch break. Yes, please! Somebody want to buy a bday gift for me? ;)

PS. Juhannuksena sähköpostiini tupsahti Kämp Gallerian uutiskirje, ja ihan sattumalta siinä tavaranpurkuhässäkässä luin posteja tarpeeksi tarkasti. Ja mitäs huomasinkaan! Minun pikkublogini oli saanut maininnan uutiskirjeen COS-myymälää koskevassa osuudessa. Hihhih, hauskaa :) Kiitos vaim Kämpille maininnasta ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille, jotka sitä kautta olette tänne löytäneet! :)

3 comments:

 1. Tuo iso nahkalaukku näytti olevan alennuksessa Aleksi Vilassa. Itsekin ihastelin sen kaunista sävyä mutta laukku jäi kauppaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi apua, tämä kommentti oli mennyt roskapostikansioon jostain syystä ja huomasin sen vasta nyt! :( Kiitos kuitenkin kun tulit ilmoittamaan laukun sijainnista, onneksi niitä sattui olemaan Vilassa vielä myöhemminkin kun itse kipaisin siellä :)

   Delete
  2. Kiva kun laukku löytyi, on kyllä ihana kesälaukku :)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved