Weekend

10/06/2012

Takana on kiireinen viikko ja erityisen mukava viikonloppu! Perjantaina juhlittiin työpaikan kesäjuhlissa ja eilinen päivä vierähti siskoni polttareissa, jotka olimme järjestäneet hänelle täysin yllätyksenä! Jekku onnistui, sisko ei aavistanut mitään ja päivä oli erittäin onnistunut! Aamun piknikin aikana hieman ripotteli, mutta olimme asettautuneet suuren puun alle, joten sade ei meitä haitannut.

Viimeisessä kuvassa näkyvät hienot päivän asumme, eli huomioliivit Juhlakalu sai tehtäväkseen koristella ne piknikin aikana ja loppupäivän kuljimmekin kiinnittäen erittäin paljon huomiota :D Kauppatorilla istuessamme varmaan kymmenen turistia otti meistä kuvan! Osa "salaa" osa ihan pokkana. Valitteluni niille henkilöille, joita huijasimme menemään tänään Tehtaankadun ratikkapysäkille noutamaan ilmaista bratwurstia ja hapankaalia - ei me oikeasti mitään saksalaisteemaisen ratikkapysäkin työmiehiä oltu! (Ja kyllä, muutama uskoi ihan oikeasti...)

Kiitos ihanasta eilisestä kaikille tytsyille, kohta juhlitaan sitten ihan niitä oikeita juhlia! ♥

// We had my sister's bachelorette party yesterday! It was such a nice day and everybody enjoyed :) And my sister didn't have a clue when we surprised her! Thank you ladies! ♥

4 comments:

 1. Oi miten valtavan ihana piknik! Varmaan ikimuistoinen päivä siskollesi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Piknikkien ja aamiaisten järkkääminen on lempparipuuhaani! :) Ainakin sisko sanoi nauttineensa, eli toivottavasti onnistuttiin tuossa ikimuistoisessa! :)

   Delete
 2. Ihanan näköisiä juomia. Minullakin on polttarit ensi viikonloppuna, toivottavasti on yhtä kivaa kun sinulla siskosi polttareissa! :)


  Terveisin, Anni @
  anninpukeutumisleikki.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, toivottavasti sinulla on ihana päivä! :) Ja paljon onnea myös naimisiin menon johdosta! :))

   Delete

© Happy daysAll rights reserved