Party planning

30/12/2011


Tänään on vuoden toiseksi viimeisin päivä, ja meillä alkaa olla kaikki valmiina huomisiin kekkereihin! Juhlien teemaksi valittiin tänä vuona Black and White, ja tämän ympärille ollaan keksitty kaikenlaista ruokaa ja somistetta - olen juossut ympäri Helsinkiä etsimässä tietynlaista paperinarua, tilaillut ulkomailta asti tavaraa (sormet ristiin, että kaksi viikkoa sitten tilamaani paperipillit suvaitsevat tänään saapua!) ja näperrellyt erikeepperit kyynerpäissä asti.

Sisko jo ehdotti minulle jonkin pikkupuodin perustamista. Että jos joku haluaa ostaa popcorn-laatikoita tai viiksitikkuja, niin kertokaa ihmeessä! :DMillaiset suunnitelmat teillä on huomiselle?

4 comments:

 1. Haha joku on selvästi lukenu likaista parkettia! :D muakin himottais askarrellapaskarrella noita popcornkippoja huomiseksi, mutta johanna ei innostunut asiasta... ihme tyyppi. mutta hauskoja kemuja! pistän vielä lisämessagea niistä korviksista, mikäs päivä nyt lähditkään?

  ReplyDelete
 2. haha, got me! :D joo, sieltä noi bongasin ja oli niin hauska idea että päätin törkeästi kopsata... kumma tyyppi se johanna, kun ei tollaisesta innostu!
  mutta kiitän, toivottavasti teilläkin on hauskaa eikä kukaan mummo tule hakkaamaan harjalla lattiaa! :D
  mää lähden keskiviikkona ja tuun maanantaina myöhään illalla! katoin jo valmiiksi tiffanien sijainnitkin...

  ReplyDelete
 3. Blogisi on ihana! Miksi en ole löytänyt tätä aiemmin.

  Hyvää UV:ta!

  ReplyDelete
 4. hih, kiitos! tervetuloa lukemaan :)
  hyvää uutta vuotta myös sinulle!

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved