After christmas

27/12/2011

Joulu taitaa olla tämän vuoden osalta nyt virallisesti juhlittu. Kului aika saman perinteisen kaavan mukaan kuin edellisinäkin vuosina - syöden, löhöten ja höpöttäen. Pakettivuoreni ei ollut iso (äiti ja isä saivat molemmat kappalemäärältä enemmän paketteja kuin minä!), mutta mieluisa se kyllä oli!

Tänään vein isän lentokentälle ja tulin kotiin Kallioon. Huomenna aamulla on täällä eräs tärkeä tapaaminen, jonka sain sovittua sopivasti ja lyhyellä varoitusajalla. Vähän ehkä jännittääkin, minkä vuoksi ei oikein uni tule.

Tässä vielä ihan muutama kuva meidän jouluksesta, kamera taisi kaikilla osallistujilla unohtua aika lailla pöydän kulmalle, sillä kuvasaldo oli erittäin tynkä. Piparit ovat muuten siskoni käsialaa - hän käski kertomaan, että piiperrys ja ajan käyttäminen ihmeellisiin asioihin on periytyvää!

4 comments:

 1. mitä kameraa ja objektiiveja omistat ? osaaks kertoo niist jotain (esim. mihin käytät niitä) ja suositteletko niitä :)

  ReplyDelete
 2. Ihania pipareita!

  Toi linkkaukses paketteihis sai vielä tarkistamaan ne rusetit. Jäin sitten ihmettelemään, miten oikein saat kierrettyä nauhan paketin nurkkien ympäri ja solmittua rusetin toiseen nurkkaan? Hyvä selitys, tiedän, mutta ihmettelen silti :D

  ReplyDelete
 3. Kauniita kuvia! Tunnustaudun megalomaaniseksi piipertäjäksi myös. :) Terveisiä siskolle.

  ReplyDelete
 4. laura: runkona on canon eos 100d, tämä oli aikoinaan ihan hyvä ostos ensimmäiseksi kameraksi, mutta nyt haluaisin jonkun hieman paremman/laadukkaamman. jos nyt ostaisin rungon, ostaisin varmaan 60d tai 600d (haaveissa 5d, mutta se on jo niin paljon kalliimpi). objektiiveja löytyy 18-55/3.5-5.6 IS II, 50/1.8 II ja 55-250/4-5.6 IS, kaikki canonin. 18-55 on rungon mukana tullut perusobjektiivi, joka on aloittaessa ihan ok. se ei kuitenkaan ole kovin valovoimainen. 50mm on suosikki näistä, se on valovoimaisuudeltaan mukava ja hinta-laatusuhteessa hyvä. kuvista tulee tarkkoja. 55-250 on teleputki, eli sillä voi vaikka bongailla lintuja. tälläkin saa kivoja kuvia ja näppärä jos tarvitaan zoomia enemmän. 50mm on ahkerimmassa käytössä ja sillä suurin osa bloginkin kuvista on kuvattu :)

  katriina: heh, ymmärrän kyllä mitä tarkoitit! :) en oikein keksinyt fiksua tapaa selittää sanallisesti, joten pieni googlaus tuotti tällaisen video-ohjeen: http://www.ehow.com/video_2369122_use-ribbons-wrapping-gifts.html toivottavasti tästä ymmärtää! :)

  kaisa: kiios! :) hih, hyvä, ettei olla yksin ;)

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved