Posket pehmeinä myös talvella: Pinks Boutique

15/11/2018Ihan tiedoksi, mikäli et ole sattunut itse vielä sitä huomaamaan:

talvi tulee, ilmat viilenevät.

Itselläni on aina ollut talvisin ongelmana ihon kuivuus. Eritysesti kasvot ovat välillä sellaista koppuraa, että ole monen talven (ja oikeastaan kesänkin) ajaksi luopunut täysin meikkivoiteiden tai vastaavien käytöstä. Pari viikkoa sitten marssin Jolien Uudenmaankadun putiikkiin, kun edellinen kasvoputsaripurkkini oli kaavittu tyhjäksi. Kerroin siellä kuivuusongelmastani ja Jolien Heidi lykkäsi käteeni ruskean purkin saatesanoin:

"Käytä tätä muutama viikko, niin sun maailma mullistuu."

Ihmeaine on Pinks Boutiquen Deep Cleansing Melt, joka on kai viralliselta termiltään puhdistusbalsami. Merkki oli itselleni tuntematon eikä ihme, Pinks Boutique on tullut Jolien valikoimaan vasta alkuvuodesta.

Englantilaisella Pinks Boutiquella on Soil Association -ekosertifointi ja merkin tuotteiden luomuraaka-ainepitoisuus on 70–100 %. Tässä Deep Cleansing Meltissä se on 87 %. Balsamissa on ruohonjuurta ja mandariinia, ja putsarin tuoksu on mieto, mutta erittäin miellyttävä. Sitruunaruoho ehkäisee ja hoitaa tulehduksia, mandariini puolestaan on antiseptinen sekä suojaa, rauhoittaa ja virkistää ihoa. Lisäksi mukana on antioksidantteja ja E-vitamiinia.

Balsamia levitetään nokare kasvojen huolellisesti. Putsari poistaa tehokkaasti myös silmämeikin – itselläni käytössa oleva Avrilin vedenpitävä ripsarikaan ei tuota ongelmia. Levitetty putsari poistetaan musliiniliinalla ja putsaus viimeistellään kasvovedellä. Perään taputtelen vielä öljyn tai seerumin ja silmänympärysvoiteen.Ja täytyy sanoa, parissa viikossa kasvojen iho on pehmennyt ihan huikeasti!

Olin viikko sitten eräässä haastattelussa, johon päätin pitkästä aikaa laittaa meikin yhteydessä CC-voidetta. Koko päivänä kasvojen ihoa ei kiristänyt eikä meikkivoiteeseen ilmestynyt kuivia kraaterikoppuroita. Uskalsin laittaa CC-voidetta taas heti seuraavana iltana juhliessani ystäväni syntymäpäiviä – vielä kahdelta aamuyöllä kasvoilla oli aika fresh olo!

Tämä tuote onkin ihan selkeästi täydellinen mun talvikuivalle iholle. Merkillä näyttää olevan tämän lisäksi kaksi muuta puhdistusbalsamia sekä pitkä liuta vaikka mitä muita ihanankuuloisia tuotteita.

Heippa siis koppura talvinaama, sinua ei tule ikävä!

3 comments:

 1. Eksyin vasta nyt sun blogiin, pakko sanoa että WAU! Niin ihana tunnelma sun kuvissa, esteetikkona upeeta katseltavaa. Kuvaatko millaisella kalustolla? Itsellä on haussa joku näppärä kamera jota rahdata reissuilla, osaatko suositella jotain? :) Terkkuja Midille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa! Voi että, ihana kuulla – kiitos ✨

   Nyt täytyy myöntää, että lähiaikoina sekä blogi- että Insta-kuvat olen kuvannut mun puhelimella (iPhone 6S, eli ei edes mikään uusin) 🙈 Multa löytyy kyllä myös Canonin 50D, jota käytän kun haluan ottaa kuvia esim. porftolioon tai otan kuvia asiakkaille. Arjessa en vaan usein jaksa kaivaa sitä esiin... Canonia käytän usein kiinteää 50mm tai 17–50mm -objektiivia, jotka molemmat ovat suhteellisen valovoimaisia.

   Midi kiittää terkuista ja antaa lipaisupusuja takaisin!

   Delete
  2. Tähän vielä lisäkommenttina, että isot järjestelmäkamerat eivät kyllä ole ideaalimpia reissukameroita (siksi mekin ollaan menty lähiaikoina reissut vaan puhelimen kameralla), mutta siihen tarkoitukseen joku minijärkkäri voisi olla hyvä? Mun kaima Ida kirjoitti näistä itseasiassa juuri postauksen: https://ida365.fi/2018/11/05/mika-olympuksen-kamera-on-paras-juuri-minulle/

   Delete

© Happy daysAll rights reserved