Toukokuun parhaat

14/06/2018

Toukokuun parhaista tuli aikamoinen work edition – tässä kuussa sattui vain tapahtumaan isoja ja cooleja työjuttuja. Mitäs sitä pahoittelemaan, seuraavissa kuukausissa voisin nimittäin veikata workin olevan aika pienessä osassa ja kesän olevan aika suuressa...



1. Työmatka New Yorkiin on tietenkin toukokuun paras. Fiilistelinkin NYCin tunnelmia jo tässä postauksessa ja nyt kuukautta myöhemmin täytyy kyllä todeta, että olihan tuo nyt aika jees.

2. Meidän dokumentin ensi-ilta koitti myös vihdoin! Joku teistä saattaa ehkä muistaa, kun viime kesänä kerroin Cannes-matkamme yhteydessä kuvatusta dokumentista. No, nyt se on ulkona! Osallistuimme NYCissä dokumentin ensi-iltaan, ja voisinkin itseasiassa tästäkin casesta kertoa ihan omassa postauksessaan.

3. Vuoden mittainen projekti saatiin myös toukokuussa päätökseen, kun Linda Juholan blogin uusi ulkoasu näki päivänvalon. Tätä olimme Lindan kanssa suunnitelleet, pohtineet ja viilanneet jo hyvän tovin, kunnes laastari repäistiin ja erän toukokuinen perjantai-ilta IT-tuki Intiassa käsi minun ladata uuden ulkoasun paikalleen right now hänen poistettuaan palvelimen sekoittaneen edellisen layoutin. Ihan ei ollut kaikki valmista enkä todellakaan kuvitellut grande entrancea ihan näin sujuvaksi, mutta loppu hyvin kaikki hyvin – vihdoin pienemmätkin detaljit on saatu paikoilleen ja nyt Linda on ehtinyt kirjoitella uudella ilmeellä jo muutaman viikon.

4. Kuukauden paras treffi-ilta (jos New Yorkia ei oteta huomioon) oli ehdottomasti BasBasissa, jonne saimme v i h d o i n pöydän. Saamassamme lahjakortissa olikin klassisesti enää vain muutamia päiviä voimassaoloa jäljellä. Vedimme täyden menun, pullollisen punaviiniä ja fiilistelimme tulevaa Amerikan matkaa. All was good.

5. Kesä, lämpö ja syreenit, ehdottomasti!


Toukokuussa kuuntelin ahkerasti myös

Kasperin ja Mikon podcastia
Alexan ja Lindan Nonsense-podcastia sekä
äänikirjoja BookBeatin kautta

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved